LUT-yliopiston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Teresa Kemppi-Vasama

LUT-yliopiston uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokouksessaan 13.1.2022. Kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Lisäksi hallitus hyväksyi työjärjestyksensä ja valitsi työvaliokunnan ja sijoitustoimikunnan jäsenet.

Teresa Kemppi-Vasama

LUT-yliopiston uuden hallituksen toimikausi on alkanut 1.1.2022 ja kestää neljä vuotta. Vuoden aikana kokouksia on neljä. Kokouspäivät ovat 30.3., 16.6., 16.9. ja 8.12. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Teresa Kemppi-Vasama. Toista kauttaan LUTin hallituksessa jatkava Teresa Kemppi-Vasama edustaa hallituksessa erityisesti yrittäjyyttä. Yli 70-vuotiasta hitsausalan perheyritystä luotsaavalla Kemppi-Vasamalla on myös laaja ymmärrys kansainvälisestä elektroniikkateollisuudesta Kempin ja joulukuussa pörssiin listautuneen Kempowerin kautta.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Liisa Rohweder. Rohweder on toiminut pitkään sekä Suomen että kansainvälisen WWF:n tehtävissä ja on tuonut hallitukseen vahvan asiantuntemuksensa ympäristö- ja ilmastokysymyksistä. Rohwederille alkanut kausi on kolmas LUTin hallituksessa.

Työvaliokuntaan puheenjohtajat ja Ahti Jaatinen-Värri

LUTin hallituksen työvaliokunnan tehtävänä on tarvittaessa osallistua hallituksen päätösesitysten valmisteluun sekä muut hallituksen sille valtuuttamat tehtävät. Työvaliokunnan muodostavat hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä tutkijaopettaja Ahti Jaatinen-Värri.

Sijoitustoimikuntaan puheenjohtaja ja Paavo Ritala

Sijoitustoimikuntaan valittiin LUTin hallituksen puheenjohtajan lisäksi professori Paavo Ritala. LAB-ammattikorkeakoulun hallituksesta sijoitustoimikunnassa on jäsenenä DI Pär-Gustaf Relander. Sijoitustoimikunnan tehtävänä on ohjata LUT-korkeakoulujen sijoitusstrategian käytännön toteuttamista.

Lue seuraavaksi:

Olli Rehn ja Pia Erkinheimo LUT-yliopiston hallitukseen