Lainojen uusinta ja palautus

LUT-tiedekirjastosta lainattu aineisto on palautettava kirjastoon tai uusittava eräpäivään mennessä. Lainaaja on vastuussa lainaamastaan aineistosta.

Asiakas voi tarkistaa eräpäivät ja uusia lainansa Finna-hakupalvelussa kirjautumalla sisään. Lainat voi uusia, ellei aineistoa ole varattu toiselle asiakkaalle.

LUTin, Saimian ja LAMKin opiskelijat kirjautuvat oman organisaationsa Finnaan (Haka login, oma käyttäjätunnus ja salasana). Muut asiakkaat kirjautuvat sivulla olevien ohjeiden mukaan kirjastokortin numerolla ja salasanalla.

Lappeenrannassa voit palauttaa lainat kirjaston pääsisäänkäynnin vieressä olevaan palautusluukkuun, jos palautusautomaatit ovat suljettu tai et pääse Lappeenrannan kirjastoon. Kirjaston palautusluukulle on pääsy vain kulkuavaimella yliopiston ulko-ovien ollessa lukossa.

Palautukset voi myös postittaa LUT-tiedekirjastoon Lappeenrantaan tai Lahteen (asiakas vastaa kuluista ja mahdollisesta postilähetyksen häviämisestä).

Myöhässä palautetuista ja uusituista lainoista kertyy myöhästymismaksuja. Kertyneet maksut maksetaan kirjaston palvelupisteessä maksukortilla tai verkkomaksuna Finnan kautta.

Lisätietoja