Opinnäytetyön tekijälle

Lappeenrannassa opinnäytteen tekijöille on pohjakerroksessa 8-paikkainen työtila Thesis. Varauksia voi kysyä kirjaston palvelupisteestä.

Lappeenrannassa opinnäytteen tekijä ja tutkija voi myös lainata käyttöönsä mobiilikärryn, jossa voi säilyttää esim. lainaamaansa aineistoa lukitussa kaapissa ja jonka voi kuljettaa kirjaston sisällä mieleiseensä työskentelypisteeseen. Seitsemännen rakennuksen neljännen kerroksen käytävällä on myös lukittavia säilytyslokeroita, joiden avaimet pitää lainata kirjaston palvelupisteestä.

Opinnäytetyön tekijänä saat tietoa tiedon hakemisesta ja arvioimisesta Tutkijalle- ja Tiedonhakijalle -osioista. Noudata oman tiedekuntasi tai koulutusalasi antamia viittaus- ja muoto-ohjeita. Viittaaminen on tärkeä osa tieteellistä tutkimusta. Sen avulla kerrotaan lukijalle, mistä lähteestä esitetty tieto on löydetty.

Lisää ohjeita löydät kohdasta Opastusvideot ja ohjeet sekä Tiedonhakijan -oppaista, joista löytyy tietoa myös esim. e-kirjojen, standardien ja patenttien sekä RefWorksin käytöstä. Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen neuvontaan.

LUTin opinnäytetyöt

Opiskelijat tallentavat itse valmiin opinnäytteensä LUTPub-julkaisuarkistoon. Tutustu LUTPub-tallennusohjeeseen ja koulutusohjelmasi opinnäyteohjeisiin Uni-portaalissa.

Lisätietoja: lutpub@lut.fi

LABin opinnäytetyöt

Saimaan ja Lahden ammattikorkeakoulut yhdistyivät LAB-ammattikorkeakouluksi 1.1.2020. LABille on Theseuksessa oma kokoelma, johon LABista valmistuvat tallentavat opinnäytetyönsä.

Tutustu tarkoin oman kampuksesi opinnäytetyöohjeisiin. Kun opinnäytetyösi on täysin valmis ja hyväksytty, tallenna opinnäytetyösi Theseuksen tallennusohjeen mukaisesti.

Opiskelija vastaa itse opinnäytetyönsä tallennuksesta Theseus-julkaisuarkistoon ja määrää tallennusvaiheessa opinnäytetyölleen käyttöoikeudet. Kirjaston henkilökunta ei tallenna opinnäytetyötä opiskelijan puolesta.

Lisätietoja: theseus@lab.fi