LUT School of Energy Systems

Ympäristön ja ihmisen tasapainon hallinta on haasteellinen tehtävä, mikä tarjoaa mittaamattomat mahdollisuudet tutkia uusia paremman tulevaisuuden ratkaisuja.

LUT School of Energy Systemsin osastoja ovat energiatekniikka, sähkötekniikka, kestävyystutkimus ja konetekniikka. Yksikön vahvuuteen kuuluu myös kokeellista tutkimustoimintaa palveleva yksikkö LUT Voima.

Asiantuntijamme ideoivat, kehittävät ja toteuttavat tulevaisuutta. He uudistavat vanhaa ja keksivät uutta. Modernit energiajärjestelmät ovat yhdistelmä määrätietoista ja luovaa tuotekehittelyä, monipuolista suunnittelua ja simulointia sekä teknistaloudellisesti tehokasta tuotantoa.

Tutkimustoimintamme on luonut pohjan useille maailmanlaajuisille menestystuotteille ja uudelle yritystoiminnalle. Vahva merkki osaamisestamme ovat myös kymmenet myönnetyt patentit.

LUT School of Energy Systemsin tuottamat energia-, kone-, sähkö- ja ympäristötekniikan kandidaatin ja diplomi-insinöörin tutkinto-ohjelmat ovat kansainvälisesti akkreditoituja ja niille on myönnetty EUR-ACE- ja ASIIN -laatuleimat. Nämä ovat tae korkeasta kansainvälisestä laadusta ja jatkuvasta kehittämisestä.

LES kesätyöt 2021 haussa nyt

Lisätietoja

Jätä sähköinen hakemuksesi: https://www.lut.fi/tutustu-meihin/tule-meille-toihin -> Avoimet työpaikat 15.2.2021 klo 23:59 mennessä. Hakemuksen liitteeksi opintosuoritusote ja CV.

Ota yhteyttä

LUT School of Energy Systems

Johtaja Olli Pyrhönen
p. 040 516 6411
olli.pyrhonen@lut.fi

Varajohtaja Juha Varis
p. 040 501 7478
juha.varis@lut.fi