Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
left

Aikaisempi maisterin tutkintoni metsäekonomiassa oli vahvasti kaupallinen, mutta laskentatoimen teoreettisen sisällön osalta suppeahko. Halusin laajentaa, syventää ja päivittää laskentatoimen osaamistani yliopistotasoisella koulutuksella töiden ohessa, ja Controllerin asiantuntijaohjelma oli tarpeisiini juuri sopiva ratkaisu.

Ohjelma on rakennettu eri osa-alueista koostuvista moduuleista ja etenee loppua kohden loogisesti vaativampiin kokonaisuuksiin. Opiskelu töiden ohessa oli ajan hallinnan kannalta välillä haastavaa ja opiskeluni painottuikin viikonloppuihin. Koin opiskelun kuitenkin hyvin antoisana, sillä se vahvisti ammattitaitoani ja toi paljon uusia ideoita. Pidin erityisesti siitä, että teoreettiset opinnot olivat sovellettavissa käytäntöön henkilökohtaisten oppimistehtävien kautta. Opiskelu edisti myös työuraani, sillä etenin opintojen aikana vaativampiin Business Controllerin tehtäviin toisessa konserniyhtiössä.

Voin suositella Controllerin asiantuntijaohjelmaa ammattitaitonsa kehittämisestä kiinnostuneille laskentatoimen ammattilaisille. Opin tielle ryhtyminen kannattaa! Itsekin innostuin ja jatkan opintojani LUTin laskentatoimen maisteriohjelmassa.

Mikko Niemi
Controller, Auramarine Oy
Business Controller, Raiha Hydraulics Oy

right
Mikko Niemi
Opiskelu vahvisti ammattitaitoani
Mikko Niemi
Controller, Auramarine Oy sekä Business Controller, Raiha Hydraulics Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.