Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Sonja Etelälahti
Harjoitustöistä sain heti konkreettista hyötyä työhöni
Sonja Etelälahti
Controller Movere Oy

Valitsin LUTin Controllerin asiantuntijaohjelman, koska halusin syventää ja laajentaa omaa osaamistani. Olin työskennellyt taloushallinnon tehtävissä jo useampia vuosia, mutta aiemmista opinnoistani oli jo aikaa. Opin kokonaisuudesta paljon ja olenkin tyytyväinen päätökseeni, että lähdin mukaan koko ohjelmaan!

Ohjelma oli todella hyvä ja kattava kokonaisuus, jossa moduulit tukivat hyvin toisiaan. Harjoitustöiden case-tehtävissä oli mahdollisuus valita aiheet yrityksemme tarpeiden mukaan, joten näistä tehtävistä sain heti konkreettista hyötyä työhöni. Opettavinta ja mielenkiintoisinta olikin juuri nämä harjoitustyöt, joissa sai peilata opittua käytännön tasolla.

Osa moduulien kehittämistehtävistä tuntui todella aikaa vieviltä ja haastavilta, mutta lopulta ne olivatkin niitä, joista itse opin eniten. Opintojen edetessä sain paljon erilaisia ideoita ja katsontakantoja siihen, mitä kehittämiskohteita ja tarpeita omassa työssäni voisi olla. Kehitystä voi tapahtua vain, jos asioita osaa ajatella uudelta kantilta.

Opiskelussa oli parasta, kun lähiopetuspäivinä sai kuunnella sekä opettajien että toisten opiskelijoiden tuomaa kokemusta ja osaamista. Kaikki osallistujat olivat innostavia, ja oli mukava tutustua eri aloilla ja eri työtehtävissä oleviin ihmisiin ja heidän näkökulmiinsa. Voin suositella ohjelmaa kaikille, jotka haluavat kehittää taloushallinnon osaamistaan tai syventää vanhoja oppejaan!

Sonja Etelälahti
Controller
Movere Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.