Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Kipinä syttyi uusissa tehtävissä
Tuulia Halmesarka
controller, KLT Masa-Trade Oy

Minulla kipinä lisäkoulutukseen syttyi siirryttyäni työelämässä uusiin tehtäviin, jolloin koin tarpeelliseksi vahvistaa sisäisen laskennan osaamistani. Vaikka olin jo aiemmin täydentänyt omaa pohjakoulutustani laskentatoimen yo-merkonomin tutkintoa KLT-tutkinnolla, koin tarvitsemani ihan uudenlaista osaamista.  

Lappeenrannan teknillisen yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskuksen järjestämä Controllerin erikoistumisopinnot –ohjelma osoittautui sisällöltään loistavaksi kokonaisuudeksi ja opintojen käytännön järjestelyt oli räätälöity hyvin. Näin opiskelun sovittaminen työelämän aikatauluihin oli helppoa.  

Itselläni on pitkä, yli 13 vuoden työhistoria tilitoimistossa, ja voin hyvin suositella tätä koulutusta kaikille tilitoimistossa toimiville henkilöille. Koulutus antaa valmiuksia laajentaa palvelutarjontaa perinteisestä ulkoisesta laskennasta (kirjanpito) aidosti asiakasyrityksille lisäarvoa tuovaan sisäisen laskennan kehittämiseen ja esimerkiksi vuokratalousjohtaja-konseptin kehittämiseen sekä liikkeenjohdon sparraukseen.  

Koulutus tukee myös hyvin nykypäivän työelämän tarpeita ja ylläpitää oppimisvalmiuksia koko työuran ajan. Mielestäni hyvä juttu on myös se, että Controllerin erikoistumisopinnot ja sen moduulit ovat hyödynnettävissä mahdollisissa jatko-opinnoissa.  
  

Tuulia Halmesarka  
controller, KLT  
Masa-Trade Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.