Valintakokeet diplomi-insinöörikoulutukseen

DIA-yhteisvalinnan diplomi-insinöörikoulutuksen (DI) valintakokeet pidetään 29. - 30.5.2018 seuraavasti:

MATEMATIIKAN valintakoe tiistaina 29.5.2018 klo 14-17 (ilmoittautuminen klo 12-14 infopisteellä)

  • VIIPURI-SALI: A - L (hakijan sukunimen ensimmäisen kirjaimen mukaan)
  • MONITOIMI-SALI: M - Ö
  • SALI 2305: erityisjärjestelyjä hakemuksesta saaneet hakijat

KEMIAN valintakoe keskiviikkona 30.5.2018 klo 9-12 (ilmoittautuminen klo 8-9 info-pisteellä, jos kemian koe on ensimmäinen kokeesi)

  • VIIPURI-SALI: A - Ö
  • SALI 2305: erityisjärjestelyjä hakemuksesta saaneet hakijat

FYSIIKAN valintakoe keskiviikkona 30.5.2018 klo 14-18 (riittää kun on kerran aiemmin jo ilmoittautunut)

  • Salijako on sama kuin aiemmin matematiikan valintakokeessa

Saavuthan koepaikalle n. tuntia ennen valintakokeen ilmoitettua aloitusajankohtaa käytännön järjestelyjen vuoksi. Ilmoittaudu yliopiston päärakennuksen ala-aulassa info-pisteellä ennen ensimmäistä koettasi.

(Lisäksi vain Aalto-yliopiston Rakennettu ympäristö -hakukohteen hakijoille kuuluva yhteiskuntatieteen valintakoe pidetään LUT:ssa tiistaina 29.5.2018 klo 9-12.)

LUT:n eri hakukohteiden valintakokeet

Matematiikan valintakoe on pakollinen kaikissa muissa LUT:n tekniikan hakukohteissa paitsi kemiantekniikassa. LUT:n kemiantekniikkaan hakevat valitsevat vähintään kaksi valintakoetta seuraavista: matematiikka, fysiikka, kemia. Kaikissa muissa LUT:n hakukohteissa matematiikan valintakoe on pakollinen ja sen lisäksi tulee osallistua vähintään joko fysiikan tai kemian valintakokeeseen.

Valintakokeet, joihin osallistut (mikäli et sijoitu alkupistevalinnassa) ilmoitit ennakkoon hakulomakkeella kuten valitsemasi valintakoepaikkakunnankin.

Lappeenranta koepaikkakuntana

Teet DI-valintakokeesi Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla osoitteessa Skinnarilankatu 34, 53850 Lappeenranta, mikäli valitsit hakulomakkeella koepaikkakunnaksesi Lappeenrannan. Koetilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua.

Ohjeita yliopistolle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme.

Olemme vastaanottamassa sinua yliopiston päärakennuksen ala-aulassa sijaitsevalla info-pisteellä ensimmäisenä valintakoepäivänäsi, 29.5.2018 klo 12.00 alkaen.

Ennen valintakoetta

Muista tarkistaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä valintakoepäivää, että käytössäsi on laskinmalli joka löytyy dia-valintakokeiden sallittujen laskinten listalta.

Sinulla saa olla istumapaikalla koesalissa mukana ainoastaan kynä, kumi, viivoitin, harppi, henkilötodistus (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti), sallittua mallia oleva laskin ja juomapullo. Lompakon voit pitää taskussasi mutta puhelinta ei ole lupa jättää taskuun! Myös kaikkien rannekellojen pitää olla poissa koetilanteesta - ne eivät voi olla ranteessa, taskussa eikä pöydällä.

Koesalin valvoja tulee salin ovelle kertomaan, kun saliin voi mennä. Ennen koesaliin menoa poista matkapuhelimestasi mahdolliset hälytykset, sulje virta ja laittaa laukkuun tai takintaskuun. Laukut ja takit jätetään koesalin seinustalle valvojan osoittamaan paikkaan. Harkitse, voisitko jättää puhelimen ja rannekellon kokonaan kotiin tai lukittuun autoon.

Huomaa, että jokaisessa koetilaisuudessa sinun on todistettava henkilöllisyytesi kuvallisella henkilökortilla, pasilla tai ajokortilla.

Lue lisäksi yleisiä ohjeita kokeisiin dia.fi -sivustolta.

Ruokailu

Kampusalueella sijaitsee useita ravintoloita, joista voit ostaa lounasta ja välipalaa. Ravintola Lut Buffet yliopiston päärakennuksessa on avoinna klo 10.30 -17.00 (lounasta voi ostaa klo 10.30 - 16.30).

Majoitus

Majoittumista ei ole järjestetty yliopiston puolesta. Majoittumismahdollisuuksia Lappeenrannasta voit etsiä mm. gosaimaa-sivuilta.

Saapuminen yliopistolle

Ohjeita yliopistolle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme.