Valintakokeet diplomi-insinöörikoulutukseen

DIA-yhteisvalinnan diplomi-insinöörikoulutuksen (DI) valintakokeet pidetään 29. - 30.5.2018 seuraavasti:

  • MATEMATIIKAN valintakoe tiistaina 29.5.2018 klo 14-17
  • KEMIAN valintakoe keskiviikkona 30.5.2018 klo 9-12
  • FYSIIKAN valintakoe keskiviikkona 30.5.2018 klo 14-18

Lisäksi vain Aalto-yliopiston Rakennettu ympäristö -hakukohteen hakijoille kuuluva yhteiskuntatieteen valintakoe pidetään LUT:ssa tiistaina 29.5.2018 klo 9-12.

Lappeenranta koepaikkakuntana

Valintakoepaikan osoite on Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Skinnarilankatu 34, 53850 Lappeenranta. Käynnissä olevan peruskorjauksen vuoksi kulkureitit yliopiston sisälle ovat tavanomaisesta poikkeavat, joten seuraa opasteita kampusalueella. Käytössä on myös läntinen sisäänkäynti, joka on merkitty tähän karttaan. Kartassa näkyy myös läntisen sisäänkäynnin läheisyydessä oleva parkkialue P5.

Ennen valintakoetta

Muista tarkistaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä valintakoepäivää, että käytössäsi on laskinmalli joka löytyy dia-valintakokeiden sallittujen laskinten listalta.

Sinulla saa olla istumapaikalla koesalissa mukana ainoastaan kynä, kumi, viivoitin, harppi, henkilötodistus (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti), sallittua mallia oleva laskin ja juomapullo. Lompakon voit pitää taskussasi mutta puhelinta ei ole lupa jättää taskuun!

Koesalin valvoja tulee salin ovelle kertomaan, kun saliin voi mennä. Ennen koesaliin menoa poista matkapuhelimestasi mahdolliset hälytykset, sulje virta ja laittaa laukkuun tai takintaskuun. Laukut ja takit jätetään koesalin seinustalle valvojan osoittamaan paikkaan. Harkitse, voisitko jättää puhelimen kokonaan kotiin tai lukittuun autoon.

Huomaa, että jokaisessa koetilaisuudessa sinun on todistettava henkilöllisyytesi kuvallisella henkilökortilla, pasilla tai ajokortilla.

Lue lisäksi yleisiä ohjeita kokeisiin dia.fi -sivustolta.

Ruokailu

Kampusalueella sijaitsee useita ravintoloita, joista saa ostaa lounasta ja välipalaa.

Majoitus

Majoittumista ei ole järjestetty yliopiston puolesta. Majoittumismahdollisuuksia Lappeenrannasta voit etsiä mm. gosaimaa-sivuilta.

Saapuminen yliopistolle

Ohjeita yliopistolle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme.