Valintakoe diplomi-insinöörikoulutukseen

DIA-yhteisvalinnan diplomi-insinöörikoulutuksen (DI) valintakoe pidetään torstaina 28.5.2020 klo 10.00 - 14.00. Valintakokeeseen voivat halutessaan osallistua myös jo todistusvalinnassa sijoittuneet hakijat, mikäli he haluavat yrittää päästä valintakoevalinnassa jollekin ylemmälle diplomi-insinöörikoulutuksen hakutoiveelleen.

Lappeenranta koepaikkakuntana

Teet DI-valintakokeesi LUT-yliopistossa osoitteessa Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta, mikäli valitsit hakulomakkeella koepaikkakunnaksesi Lappeenrannan. Koetilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua.

Salijako on nähtävilläsi koepäivänä yliopiston pääsisäänkäynnin yhteydessä ala-aulassa sijaitsevalla info-pisteellä sekä tällä verkkosivulla. Olemme vastaanottamassa sinua info-pisteessä valintakoepäivän aamuna (klo 8.00 alkaen).

Ohjeet LUT-yliopiston Lappeenrannan kampukselle saapumiseen löydät Saapumisohje -sivultamme.Täältä näet salikartan. Saavuthan koepaikalle n. tuntia ennen valintakokeen ilmoitettua aloitusajankohtaa käytännön järjestelyjen vuoksi.

Ennen valintakoetta

Muista tarkistaa hyvissä ajoin ennen valintakoepäivää, että käytössäsi on laskinmalli joka löytyy dia-valintakokeiden sallittujen laskinten listalta.

Sinulla saa olla istumapaikalla koesalissa mukana ainoastaan kynä, kumi, viivoitin, harppi, sallittua tyyppiä oleva laskin, henkilötodistus (kuvallinen poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti) ja juomapullo.

Puhelinta tai rannekelloa et saa ottaa mukaan istumapaikalle. Lompakko voi olla mukanasi mutta se on pidettävä taskussa koko kokeen ajan. Penaalia et saa ottaa kokeeseen mukaan mutta voit pakata kirjoitusvälineesi läpinäkyvään pussiin, jotta ne eivät putoile. Nuuska ja purukumi ovat ehdottomasti kiellettyjä valintakokeessa.

Koesalin valvoja tulee salin ovelle kertomaan, kun saliin voi mennä. Ennen koesaliin menoa poista matkapuhelimestasi mahdolliset hälytykset, sulje virta ja laittaa laukkuun tai takintaskuun. Laukut ja takit jätetään koesalin seinustalle valvojan osoittamaan paikkaan. Harkitse, voisitko jättää puhelimen ja rannekellon kokonaan kotiin tai lukittuun autoon.

Huomaa, että koetilaisuudessa sinun on todistettava henkilöllisyytesi voimassa olevalla kuvallisella poliisin myöntämällä henkilökortilla, pasilla tai ajokortilla.

Ruokailu

Kampusalueella sijaitsee useita ravintoloita, joista voit ostaa lounasta ja välipalaa. Yliopiston päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on Kampuskioski, toisessa kerroksessa ravintola LUT Buffet ja kolmannessa kerroksessa Street Cafe.

Majoitus

Majoittumista ei ole järjestetty yliopiston puolesta. Majoittumismahdollisuuksia Lappeenrannasta voit etsiä mm. gosaimaa-sivuilta.