Valintakoe diplomi-insinöörikoulutukseen

DIA-yhteisvalinnan diplomi-insinöörikoulutuksen (DI) valintakoe pidetään 28.5.2019 klo 10.00-14.00. Valintakokeeseen osallistuvat kaikki muut hakijat, paitsi jo todistusvalinnassa hyväksytyt.

Lappeenranta koepaikkakuntana

Teet DI-valintakokeesi LUT-yliopistossa osoitteessa Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta, mikäli valitsit hakulomakkeella koepaikkakunnaksesi Lappeenrannan. Koetilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua.

Salijako ilmoitetaan tällä sivulla valintakoetta edeltävällä viikolla.

Saavuthan koepaikalle n. tuntia ennen valintakokeen ilmoitettua aloitusajankohtaa käytännön järjestelyjen vuoksi.

Olemme vastaanottamassa sinua yliopiston päärakennuksen ala-aulassa sijaitsevalla info-pisteellä valintakoepäivän aamuna.

Ohjeita yliopistolle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme.

Ennen valintakoetta

Muista tarkistaa hyvissä ajoin ennen valintakoepäivää, että käytössäsi on laskinmalli joka löytyy dia-valintakokeiden sallittujen laskinten listalta.

Sinulla saa olla istumapaikalla koesalissa mukana ainoastaan kynä, kumi, viivoitin, harppi, henkilötodistus (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti), sallittua mallia oleva laskin ja juomapullo. Lompakon voit pitää taskussasi mutta puhelinta ei ole lupa jättää taskuun! Myös kaikkien rannekellojen pitää olla poissa koetilanteesta - ne eivät voi olla ranteessa, taskussa eikä pöydällä.

Koesalin valvoja tulee salin ovelle kertomaan, kun saliin voi mennä. Ennen koesaliin menoa poista matkapuhelimestasi mahdolliset hälytykset, sulje virta ja laittaa laukkuun tai takintaskuun. Laukut ja takit jätetään koesalin seinustalle valvojan osoittamaan paikkaan. Harkitse, voisitko jättää puhelimen ja rannekellon kokonaan kotiin tai lukittuun autoon.

Huomaa, että koetilaisuudessa sinun on todistettava henkilöllisyytesi kuvallisella henkilökortilla, pasilla tai ajokortilla.

Lue lisäksi yleisiä ohjeita kokeisiin dia.fi -sivustolta.

Ruokailu

Kampusalueella sijaitsee useita ravintoloita, joista voit ostaa lounasta ja välipalaa. Yliopiston päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on Kampuskioski, toisessa kerroksessa ravintola LUT Buffet ja kolmannessa kerroksessa Street Cafe.

Majoitus

Majoittumista ei ole järjestetty yliopiston puolesta. Majoittumismahdollisuuksia Lappeenrannasta voit etsiä mm. gosaimaa-sivuilta.