Valintakokeet diplomi-insinöörikoulutukseen

DIA-yhteisvalinnan diplomi-insinöörikoulutuksen (DI) valintakokeet pidetään 30. - 31.5.2017 seuraavasti:

MATEMATIIKAN valintakoe tiistaina 30.5.2017 klo 14-17 (ilmoittaudu klo 12-14 ilmoittautumispisteellä)

  • Monitoimisali: hakijat, joiden sukunimen etukirjaimet ovat välillä A - M
  • Sali 2310: N - Si
  • Sali 4301-02: Sm - Ö
  • Sali 4502: erityisjärjestelyt

KEMIAN valintakoe keskiviikkona 31.5.2017 klo 9-12 (ilmoittautuminen klo 8-9, jos kemian koe on ensimmäinen kokeesi)

  • Monitoimisali: hakijat A - Ö
  • Sali 4502: erityisjärjestelyt

FYSIIKAN valintakoe keskiviikkona 31.5.2017 klo 14-18 (riittää kun on kerran aikaisemmin jo ilmoittautunut, laskimet tsekataan taas koesaliin mentäessä)

  • Salijako on sama kuin aikaisemmin matematiikan kokeessa.

(Lisäksi vain Aalto-yliopiston Rakennettu ympäristö -hakukohteen hakijoille kuuluva yhteiskuntatieteen valintakoe pidetään  LUT:ssa salissa 4502 tiistaina 30.5.2017 klo 9-12)

Valintakoesalien sijainnit sekä ilmoittautumispiste (punainen neliö) on merkitty karttaan. Ilmoittaudu ilmoittautumispisteellä ennen ensimmäistä koettasi. Saavuthan koepaikalle n. tuntia ennen valintakokeen ilmoitettua aloitusajankohtaa käytännön järjestelyjen vuoksi.

Lappeenranta koepaikkakuntana

Valintakoepaikan osoite on Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Skinnarilankatu 34, 53850 Lappeenranta. Käynnissä olevan peruskorjauksen vuoksi kulkureitit yliopiston sisälle ovat tavanomaisesta poikkeavat, joten seuraa opasteita kampusalueella. Käytössä on läntinen sisäänkäynti, joka on merkitty tähän karttaan. Kartassa näkyy myös läntisen sisäänkäynnin läheisyydessä oleva parkkialue P5, joka on varattu yliopistolle valintakokeisiin saapuville.

Ennen valintakoetta

Muista tarkistaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä valintakoepäivää, että käytössäsi on laskinmalli joka löytyy dia-valintakokeiden sallittujen laskinten listalta.

Sinulla saa olla istumapaikalla koesalissa mukana ainoastaan kynä, kumi, viivoitin, harppi, henkilötodistus (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti), sallittua mallia oleva laskin ja juomapullo. Lompakon voit pitää taskussasi mutta puhelinta ei ole lupa jättää taskuun!

Koesalin valvoja tulee salin ovelle kertomaan, kun saliin voi mennä. Ennen koesaliin menoa poista matkapuhelimestasi mahdolliset hälytykset, sulje virta ja laittaa laukkuun tai takintaskuun. Laukut ja takit jätetään koesalin seinustalle valvojan osoittamaan paikkaan. Harkitse, voisitko jättää puhelimen kokonaan kotiin tai lukittuun autoon.

Huomaa, että jokaisessa koetilaisuudessa sinun on todistettava henkilöllisyytesi kuvallisella henkilökortilla, pasilla tai ajokortilla.

Lue lisäksi yleisiä ohjeita kokeisiin dia.fi -sivustolta.

Ruokailu

Kampusalueella sijaitseva Ravintola Skinnarila (Saimaan ammattikorkeakoulun puolella) on avoinna klo 7.45 - 15.00 ja lounasta sieltä voi ostaa klo 10.30 - 14.30. 

Majoitus

Majoittumista ei ole järjestetty yliopiston puolesta. Majoittumismahdollisuuksia Lappeenrannasta voit etsiä mm. gosaimaa-sivuilta.

Saapuminen yliopistolle

Ohjeita yliopistolle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme.