Valintakoe diplomi-insinöörikoulutukseen

DIA-yhteisvalinnan diplomi-insinöörikoulutuksen (DI) valintakoe pidetään 28.5.2019 klo 10.00-14.00. Valintakokeeseen osallistuvat kaikki muut hakijat, paitsi jo todistusvalinnassa hyväksytyt.

Lappeenranta koepaikkakuntana

Teet DI-valintakokeesi LUT-yliopistossa osoitteessa Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta, mikäli valitsit hakulomakkeella koepaikkakunnaksesi Lappeenrannan. Koetilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua.

Salijako on nähtävillä tässä alapuolella ja koepäivänä yliopiston pääsisäänkäynnin yhteydessä ala-aulassa sijaitsevalla info-pisteellä. Olemme vastaanottamassa sinua tuossa info-pisteessä valintakoepäivän aamuna (klo 8.00 alkaen).

VIIPURI-SALI: A - K (sukunimen alkukirjaimen mukaan aakkosissa)

SALI 2310: L - O

MONITOIMISALI: P - Ö

SALI 2305: erityisjärjestelyjä hakemuksesta saaneet

Löydät tästä salikartan. Ohjeita yliopistolle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme. Saavuthan koepaikalle n. tuntia ennen valintakokeen ilmoitettua aloitusajankohtaa käytännön järjestelyjen vuoksi.

Ennen valintakoetta

Muista tarkistaa hyvissä ajoin ennen valintakoepäivää, että käytössäsi on laskinmalli joka löytyy dia-valintakokeiden sallittujen laskinten listalta.

Sinulla saa olla istumapaikalla koesalissa mukana ainoastaan kynä, kumi, viivoitin, harppi, sallittua tyyppiä oleva laskin, henkilötodistus (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti) ja juomapullo.

Puhelinta tai rannekelloa et saa ottaa mukaan istumapaikalle. Lompakko voi olla mukanasi mutta se on pidettävä taskussa koko kokeen ajan. Penaalia et saa ottaa kokeeseen mukaan mutta voit pakata kirjoitusvälineesi läpinäkyvään pussiin, jotta ne eivät putoile.

Koesalin valvoja tulee salin ovelle kertomaan, kun saliin voi mennä. Ennen koesaliin menoa poista matkapuhelimestasi mahdolliset hälytykset, sulje virta ja laittaa laukkuun tai takintaskuun. Laukut ja takit jätetään koesalin seinustalle valvojan osoittamaan paikkaan. Harkitse, voisitko jättää puhelimen ja rannekellon kokonaan kotiin tai lukittuun autoon.

Huomaa, että koetilaisuudessa sinun on todistettava henkilöllisyytesi kuvallisella henkilökortilla, pasilla tai ajokortilla.

Lue lisäksi dia.fi -sivustolta Hakijan ohjeet 2019 DI-valintakokeeseen.

Ruokailu

Kampusalueella sijaitsee useita ravintoloita, joista voit ostaa lounasta ja välipalaa. Yliopiston päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on Kampuskioski, toisessa kerroksessa ravintola LUT Buffet (lounas 10.30-14.30) ja kolmannessa kerroksessa Street Cafe (avoinna 7.45-16.00).

Majoitus

Majoittumista ei ole järjestetty yliopiston puolesta. Majoittumismahdollisuuksia Lappeenrannasta voit etsiä mm. gosaimaa-sivuilta.