Ajankohtaista LUMA-keskus Saimaalla

Peliohjelmoinnin alkeet Unitylla 1.2.-30.4.2019

Huom yläkoululaiset ja lukiolaiset sekä näiden opettajat! LUMA-keskus Saimaa ja LUT Universityn Tietotekniikan koulutusohjelma tarjoavat peliohjelmoinnin verkkokurssin, jonka voi suorittaa itsenäisesti tai vaikka yhdessä luokan kanssa. Aiempaa ohjelmointiosaamista ei tarvita. Kurssi on osa valtakunnallisen LUMA-keskus Suomi -kehittämisohjelman Peliohjelmointi-hanketta ja avoin/ilmainen kaikille kiinnostuneille ympäri maan (tai miksei ulkomailtakin, kunhan ymmärtää suomenkielistä kurssimateriaalia :) )
Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Ilmoittaudu StarT-festareille 17.2.2019 mennessä

LUMA-keskus Saimaa toteuttaa valtakunnallista StarT-ohjelmaa Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueella. Alueelliset StarT-festarit järjestetään Lappeenrannassa 11.4.2019. Ilmoita projektisi tai oppimisyhteisösi mukaan festareille viimeistään 17.2.2019.

Lisätietoja StarT-festareista täällä.

LUMA-Saimaan sidosryhmätapaaminen 13.2.

LUMA-keskus Saimaa järjestää vuosittain tapaamisen sidosryhmiensä kanssa. Tapaamisessa kerrotaan keskuksen ajankohtaisia kuulumisia, tiedotetaan tulevasta ja keskustellaan toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Lisätietoja sidosryhmätapaamisesta täällä.

Leena Ikonen / LUT