Ajankohtaista

Haku kevään 2019 StarT-tapahtumiin on meneillään: start.luma.fi

StarT-toimintamallissa opitaan yhdessä toteuttamalla monialaisia ja ilmiöpohjaisia projekteja. StarT on suunnattu varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Toiminnan lisäksi valtakunnallinen LUMA-verkosto tarjoaa StarTiin osallistuville oppimisyhteisöille materiaaleja, ideoita, konkreettista tukea sekä maksutonta koulutusta ilmiöpohjaisen ja monialaisen oppimisen toteuttamiseen projektioppimisen keinoin.

LUMA-keskus Saimaa järjestää StarT-festarit Lappeenrannassa 11.4.2019. Osallistumalla StarT-ohjelmaan mahdollistat oppilasryhmällesi toiminnallisen, oppimisen iloa juhlistavan festaripäivän Skinnarilan kampuksella!

Peliohjelmoinnin alkeet Unitylla

LUMA-keskus Saimaa ja LUT:n tietotekniikan koulutusohjelma järjestävät keväällä 2019 Peliohjelmoinnin alkeet Unitylla -verkkokurssin. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja soveltuu hyvin esim. yläkoululaisille ja lukiolaisille, tai opettajille, jotka haluavat uusia ideoita ja sisältöä opetukseensa. Kurssi on osa LUMA Suomi -ohjelman Peliohjelmointi-hanketta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Ota yhteyttä

Leena Ikonen / LUT
LUMA-koordinaattori
leena.ikonen@lut.fi
p. +358 46 923 4523

Virpi Junttila / LUT
LUMA-keskuksen johtaja
virpi.junttila@lut.fi
p. +358 50 323 8926

Päivi Porras / Saimaan AMK
LUMA-koordinaattori
paivi.porras@saimia.fi
p. +358 40 568 4704