Maisteriohjelmasta ylempi korkeakoulututkinto 

Maisteriohjelmat (120 op) on tarkoitettu lisäkoulutukseksi sellaisille, joilla on jo aiempi tutkinto, kuten Bachelor of Science, alempi korkeakoulu- tai AMK-tutkinto.

LUT-yliopiston maisteriohjelmiin haetaan erillisvalintojen kautta. Hakukelpoisuus ja valintaperusteet vaihtelevat maisteriohjelmittain. Katso ohjelmakohtaisesti tarkemmat tiedot.

Hakeminen opintopolku.fi –palvelussa

LUT-yliopiston suomenkielisiin maisteriohjelmiin haetaan opintopolku.fi –palvelun kautta. Seuraava hakuaika maisteriohjelmiin on  1.12.2020 - 20.1.2021 klo 15.00, syksyllä 2021 alkaviin koulutuksiin.

Opintopolussa on kuvattu kaikki yliopistomme maisteriohjelmat (vuosittain viimeistään lokakuun loppuun mennessä). Koulutuksen kuvauksen yhteydessä on tietoa ohjelman valintaperusteista ja hakemisesta. Hakulomake löytyy aina kyseisen koulutuksen kuvaussivun oikeasta reunasta hakukohteiden alta.

Hakulomakkeen voi opintopolussa täyttää ja lähettää kirjautumatta palveluun. Hakemuksen tekeminen ja lähettäminen, mukaan lukien liitteet, tapahtuu täysin sähköisesti. Hakulomaketta pääset tarvittaessa muokkaamaan hakuaikana sähköpostilinkin kautta, jonka saat hakulomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistusviestissä sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun. Katso lisätietoa Oma opintopolku-palvelusta.

Hakupalveluiden yhteystiedot

LUT-yliopisto
Hakupalvelut
PL 20
53851 Lappeenranta

Käyntiosoite: Yliopistonkatu 34.
Hakupalvelut sijaitsevat yliopiston 2. rakennuksen 3. kerroksessa huoneissa 2355 ja 2361

Suomenkielisten ohjelmien valinnat:
hakijapalvelut@lut.fi

  • Hakuaikana puhelinpalveluaikamme on arkisin klo 12-15 (mahd. poikkeukset tähän kerromme puhelinvastaajan nauhoitteessa)

Kauppatieteiden suomenkieliset valinnat: puh. 0400 295 150

Tekniikan suomenkieliset valinnat: puh. 0400 295 130

Englanninkielisten ohjelmien valinnat (huone 2355):
admission@lut.fi