Maisteriohjelmasta ylempi korkeakoulututkinto 

Maisteriohjelmat (120 op) on tarkoitettu lisäkoulutukseksi sellaisille, joilla on jo aiempi tutkinto, kuten Bachelor of Science, alempi korkeakoulu- tai AMK-tutkinto.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston maisteriohjelmiin haetaan erillisvalintojen kautta. Hakukelpoisuus ja valintaperusteet vaihtelevat maisteriohjelmittain. Katso ohjelmakohtaisesti tarkemmat tiedot.

Hakeminen opintopolku.fi –palvelussa

Lappeenrannan teknillisen yliopiston suomenkielisiin maisteriohjelmiin haetaan opintopolku.fi –palvelun kautta. Syksyllä 2018 alkaviin maisteriohjelmiin hakuaika käynnistyi 1.12.2017 ja päättyy 24.1.2018 klo 15.00.

Opintopolussa on kuvattu kaikki yliopistomme maisteriohjelmat. Koulutuksen kuvauksen yhteydessä on tietoa ohjelman valintaperusteista ja hakemisesta. Hakulomake löytyy aina kyseisen koulutuksen kuvaussivun oikeasta reunasta hakukohteiden alta.

Hakulomakkeen voi opintopolussa täyttää ja lähettää kirjautumatta palveluun. Jos hakulomakkeen tietoja on tarpeen muuttaa hakuaikana, on palveluun kirjauduttava. Katso lisätietoa Oma opintopolku-palvelusta.

Opintopolussa täytetyn ja lähetetyn hakulomakkeen lisäksi tekniikan maisteriohjelmiin haettaessa on hakulomake tulostettava ja postitettava liitteiden kanssa Lappeenrannan teknillisen yliopiston hakupalveluihin. Liitteiden on oltava perillä hakupalveluissa viimeistään liitteiden täydennysajan päättymiseen mennessä - suomenkielisissä tekniikan maisteriohjelmissa viimeistään 1.2.2018 klo 15.00. Jos hakemusta muuttaa hakuaikana opintopolussa, on viimeisin versio hakemuksesta tulostettava ja lähettävä myös hakupalveluihin.
Huom. kauppatieteiden maisteriohjelmiin haettaessa! Poikkeuksena edelliseen on haku Tietojohtamisen ja johtajuuden sekä Laskentatoimen maisteriohjelmaan, joihin haku tapahtuu täysin sähköisesti - paperista hakulomaketta tai liitteitä ei tarvitse postittaa. Hakulomaketta pääset tarvittaessa muokkaamaan hakuaikana sähköpostilinkin kautta, jonka saat hakulomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistusviestissä sähköpostiisi.

Hakupalveluiden yhteystiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Hakupalvelut
PL 20
53851 Lappeenranta

Käyntiosoite: Skinnarilankatu 34.
Hakupalvelut sijaitsevat yliopiston 2. rakennuksen 3. kerroksessa huoneissa 2355 ja 2361

Suomenkielisten ohjelmien valinnat (huone 2361):
hakijapalvelut@lut.fi
puh. 0400 295 130 (tekniikan suomenkieliset valinnat)
puh. 0400 295 150 (kauppatieteiden suomenkieliset valinnat)

Englanninkielisten maisteriohjelmien valinnat (huone 2355):
admission@lut.fi
puh. 040 7381 312