Maisteriohjelmasta ylempi korkeakoulututkinto 

2-vuotiset maisteriohjelmat (laajuudeltaan 120 op) on tarkoitettu lisäkoulutukseksi sellaisille, joilla on jo aiempi tutkinto, kuten soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai alempi yliopistotutkinto.

LUT-yliopiston maisteriohjelmiin haetaan erillisvalintojen kautta. Hakukelpoisuus ja valintaperusteet vaihtelevat maisteriohjelmittain. Katso ohjelmakohtaisesti tarkemmat tiedot.

Hakeminen opintopolku.fi –palvelussa

LUT-yliopiston suomenkielisiin maisteriohjelmiin haetaan opintopolku.fi –palvelun kautta. Seuraava hakuaika maisteriohjelmiin 1.12.2021-19.1.2022 klo 15.00, syksyllä 2022 alkaviin koulutuksiin.

Opintopolussa on kuvattu kaikki yliopistomme maisteriohjelmat (vuosittain viimeistään lokakuun loppuun mennessä). Koulutuksen kuvauksen yhteydessä on tietoa ohjelman valintaperusteista ja hakemisesta.

Hakulomakkeen voi Opintopolussa täyttää ja lähettää kirjautumatta palveluun. Hakemuksen tekeminen ja lähettäminen, mukaan lukien liitteet, tapahtuu täysin sähköisesti. Hakulomaketta pääset tarvittaessa muokkaamaan hakuaikana sähköpostilinkin kautta, jonka saat hakulomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistusviestissä sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun. Katso lisätietoa Oma opintopolku-palvelusta.

Hakupalveluiden yhteystiedot

LUT-yliopisto
Hakupalvelut
PL 20 (Yliopistonkatu 34)
53851 Lappeenranta

Suomenkielisten koulutusten opiskelijavalinnat:
hakijapalvelut@lut.fi

Kauppatieteiden suomenkieliset valinnat: puh. 0400 295 150

Tekniikan suomenkieliset valinnat: puh. 0400 295 130

Englanninkielisten koulutusten opiskelijavalinnat:
admission@lut.fi