Aika
-
Sijainti
LUT-yliopisto, Lappeenranta
Tervetuloa 3-6. -luokkalaisten tiede- ja teknologialeirille, joka tarjoaa hauskaa tekemistä ja uuden oppimista talvilomalla. Leirillä tutustumme teknologiaan ja kemiaan talvisilla teemoilla, sekä teemme tottakai jo klassikoiksi tulleita tiedekokeiluja!
 
Kolmen päivän leiri järjestetään maanantaista keskiviikkoon 26-28.2.2024 LUT-yliopiston tiloissa Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella (Yliopistonkatu 34). Leiripäivät alkavat klo 9.15 ja päättyvät klo 13.30.
 
Leirin osallistumismaksu 30€ sisältää päivittäisen lounaan kampusruokalassa n. klo 10.30. Maksu hoidetaan tämän lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä luottokorttimaksulla. 
 
Jos osallistumismaksu on ongelma perheen vähävaraisuuden vuoksi, laita lyhyt vapaamuotoinen selvitys asiasta järjestäjälle (leena.ikonen@lut.fi). Jos osalllistumistuki myönnetään, saat kampanjakoodin, jolla voit "maksaa" ilmoittautumisen. Huomaa tosin, että leiri voi täyttyä selvityksen aikana. 
 
Leirille mahtuu 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ja leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 8.

 

Tapahtuman järjestää Junior University. Leiri-ohjaajat ovat LUMA-keskuksen palkkaamia ja perehdyttämiä LUT/LAB-opiskelijoita tai LUMA-toimijoita. 

Huom! Leiriläisille ei ole erillistä vakuutusta järjestäjän puolesta. Suosittelemme leiriläisille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.