Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Sain kokonaan uuden näkökulman yritystoimintaan
Lasse Konttinen
Analyysipäällikkö Caruna Oy

Työtehtävieni laajentuessa huomasin selkeän osaamisvajeen, jonka paikkaamiseen Controllerin asiantuntijaohjelma sopi mainiosti. Ohjelma lähti liikkeelle perusteista ja kattoi koko yrityksen taloushallinnon. Käytännönläheinen laskeminen oli myös yksi merkittävä syy valintaani; perusteita väännettiin välillä jopa rautalangasta.

Ohjelmassa parasta oli kokonaan uuden näkökulman saaminen yritystoimintaan. Ennen ajattelin yritystoimintaa DI:n teknisestä näkökulmasta ja nyt erityisesti omistaja-arvoajattelu on syöpynyt mieleeni. Opettajien moderni ote miellytti minua ja opintojen laskutehtävät olivat suoraan sovellettavissa työelämään.

Voin suositella ohjelmaa myös kaikille insinööreille, jotka huomaavat tarvitsevansa työssään kattavaa näkemystä yritystaloudesta. Ohjelman avulla saavutat paremman kyvyn laskea asioita itse ja tulkita tuloksia syvällisemmin, mitä antaa ymmärryksen laajemmille kokonaisuuksille.

Lasse Konttinen
Analyysipäällikkö
Caruna Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.