Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Mirkka Voutilainen
Onnistunutta yhteistyötä!
Mirkka Voutilainen
Henkilöstöjohtaja, Osuuskauppa Hämeenmaa KATI 8

Osuuskaupastamme on ollut viime vuosina useita osallistujia eri KATI-ryhmissä sekä täydennyskoulutusmoduuleissa. Itse olen tehnyt yhteistyötä LUT:n täydennyskoulutuksen kanssa yhteensä noin viisi vuotta työskennellessäni Hämeenmaan ja Pirkanmaan osuuskauppojen henkilöstöjohdossa.

Yhteistyö LUT:n kanssa on ollut antoisaa ja vuorovaikutteista. Opintokokonaisuudet ovat olleet erittäin laadukkaita ja opettajat asiansa osaavia. Tietojen yhdistäminen työelämän tarpeisiin on ollut luontevaa ja opiskelijoiden tarpeet on aidosti huomioitu käytännön soveltamisen varmistamiseksi. Koulutukseen osallistuminen on sujunut työnteon ohessa melko kitkattomasti, luennot perjantaisin ja lauantaisin sekä iltatentit on ollut helppo järjestää. Olemme olleet yhteistyöhön ja koulutukseen erittäin tyytyväisiä ja voimme aidosti suositella KATI-koulutusta keskijohdon ja ylimmän johdon työtehtävissä toimiville sekä tulevaisuuden potentiaalisille johtajille.  

Koulutus tarjoaa eväitä omien näkökulmien laajentamiseen, strategisen näkökulman syventämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Olemme kannustaneet ihmisiä  sivuaine-opinnoissa haastamaan itsensä ja valitsemaan ei niin itsestään selviä opintoja. Henkilöstö on arvostanut mahdollisuutta osaamisen kehittämiseen ja myös KTM-tutkinnon suorittaminen on kannustava tavoite.

Mirkka Voutilainen
Henkilöstöjohtaja, Osuuskauppa Hämeenmaa
KATI 8

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.