Julkaistu 28.3.2022
Päivitetty 27.5.2022
Hankinnoista tärkeää tukea liiketoiminnalle
Satu Suominen
Chief Supply Chain Officer Konecranes Oyj

Hain koulutukseen vahvistaakseni osaamistani ja verkostoituakseni muiden toimialan edustajien kanssa. Koulutus lisäsi ymmärrystäni hankintojen strategisesta merkityksestä ja vahvisti kykyäni analysoida toimittajariskejä. Sain myös varmuutta hankintojen johtamiseen ja toimittajaneuvotteluihin.

Työtehtäviä tukevia harjoitustöitä

Koulutus oli sopivan vaativa ja edellytti syvää perehtymistä aiheeseen. Harjoitustyöt pystyi valitsemaan omiin työtehtäviin sopiviksi, joten niistä sai reaaliaikaista hyötyä sekä itselle että työnantajalle. Monia Mehiläisen vanhoja rutiineja on muokattu ja jalostettu harjoitustöiden tuloksena. 

Hankintatoimi strategisesti tärkeä palvelualallakin 

Palvelualalla henkilöstökulut ovat niin suuressa roolissa, ettei hankintatoimea aina mielletä strategisesti tärkeäksi osaksi liiketoimintaa. Mehiläisessä hankintatoimi on koulutuksen myötä selkeästi nostanut profiiliaan ja sen arvo kestävälle liiketoiminnalle on sisäistetty paremmin. 

Satu Suominen
Hankintapäällikkö
Mehiläinen Oy

 

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.