Ajankohtaista alumnitoiminnassa

Tervetuloa yritysvierailulle 22.5.2019

Huomio: Tilaisuuden paikka on vaihtunut: Uusi paikka on Ravintola Mestaritalli, Merikannontie 6, Helsinki

Ilmoittautuneita tiedotetaan vielä henkilökohtaisesti paikan vaihdoksesta.

LUT-yliopiston merkittävä tutkimuspartneri Yaskawa Environmental Energy / The Switch toivottaa LUTin alumnit lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan toimintaansa!
Aika:keskiviikko 22.5.2019 klo 17.00–19.30.

Yaskawa Environmental Energy / The Switch sähköistää maailmaa äärimmäisen tehokkaasti. Yhtiön innovatiiviset sähköiset voimansiirtotuotteet, osaaminen ja ratkaisut tuottavat energiaa kestävällä tavalla, varastoivat energiaa tehokkaasti ja kuluttavat energiaa vastuullisesti.

Asennuskantamme on kapasiteetiltaan 15 gigawattia ja koostuu ympäristöystävällisestä megawattiluokan energiateknologiasta, jota olemme toimittaneet johtaville energia-alan edelläkävijöille ympäri maailmaa. Haluamme tehdä voimantuotannosta, energian varastoinnista ja käytöstä entistä kannattavampaa, mutta samalla alentaa sähkön ja siihen liittyvien toimintojen kustannuksia.

Vierailun ohjelma

17.00-17.15 Ilmoittautumien ja kahvitarjoilu

17.15-17.30 LUT-yliopiston ajankohtaiset kuulumiset, vararehtori, professori Jaana Sandström

17.30-18.00 The Switch is now Environmental Energy Division of Yaskawa – Everyday Life in a big Japanese company, CTO Panu Kurronen

18.00-18.20 Miksi teemme yhteistyötä professori Pertti Silventoinen, LUT ja CTO Panu Kurronen, The Switch

18.20-18.30 Keskustelua ja kysymyksiä yleisöltä

18.30-19.30 Pientä iltapalaa ja verkostoitumista

Tälle yritysvierailulle mahtuu vain 35 alumnia, joten olethan nopea ja ilmoittaudu pian!

Ilmoittaudu tästä   Tilaisuuteen on vapautunut paikkoja. Voit vieä ilmoittauua mukaan. Jos paikat näyttävät täysiltä, ilmoittaudu jonoon. Paikat jonossa ovat liikkuneet eteenpäin.

JUHLAVUOSI 2019

LUT Yliopisto täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tiedotamme vuoden ajan tapahtumista täällä nettisivuilla sekä alumniuutiskirjeessä.

SEMINAARI: Analyze this!

LUT-kauppakorkeakoulun järjestämä maksuton analytiikan ja arvonluonnin seminaari Lahden NiemiCampuksella  24.4.2019.

ALUMNIUUTISKIRJE

Saitko alumniuutiskirjeen viime joulukuussa? Jos postia ei tullut, käy päivittämässä tietosi verkkolomakkeella.

Alumniyhdistysten ja kiltojen omista tapahtumista voit käydä lukemassa yhdistysten omilta sivuilta.

LUT Alumni
LUT-yliopisto