Ajankohtaista alumnitoiminnassa

Tulevia tapahtumia

*****

Curious People -alumniwebinaari: Sustainable Water Treatment Technologies 8.12.2021

Mitkä ovat tämän hetken kuumimmat tutkimusaiheet kestävien vesienkäsittelyteknologioiden saralla? Entä miltä vesienkäsittelyn kehitys näyttää liiketoiminnan näkökulmasta?

Tule Curious People -alumniwebinaariin kuuntelemaan miten luonnon omat levät voivat auttaa meitä jätevesiemme käsittelyssä ja minkälaisia uusia teknologioita tällä hetkellä otetaan käyttöön liiketoiminnan puolella. Webinaari on englanninkielinen.

4:30 pm  Welcome to tha Curious People Alumni Webinar
               Elina Hannikainen-Himanen, LUT Alumni Relations
4:30 pm  Algal-Based Wastewater Treatment
               Professor Amit Bhatnagar, LUT School of Engineering Science
4:50 pm  Questions
5:00 pm
Recovery of Compounds from Water Streams
               Partner & Team Leader Ville Rantanen, Teollisuuden Vesi Oy
5:20 pm  Questions
5:30 pm  Closing words
               Elina Hannikainen-Himanen, LUT Alumni Relations

Professori Amit Bahtnagar, LUT-yliopisto

Amit Bhatnagar toimii vesienkäsittelyn professorina LUTin Mikkelin erottelutekniikan osastolla. Hänen paljon viitattuja tutkimusaiheitaan ovat kestävät vesi- ja jätevesiteknologiat sekä suljetut vesienkäsittelyjärjestelmät.

Partner & Tiiminvetäjä Ville Rantanen, Teollisuuden Vesi Oy

Ville Rantanen toimii partnerina ja tiiminvetäjänä Teollisuuden Vesi Oy:ssä. Hänen intohomoinaan ovat vaeltaminen ja kalastus. Työskentely vesienkäsittelyn ammattilaisena mahdollistaa samat harrastukset myös tuleville sukupolville. Työssään hän seuraa läheltä eri valmistajien vedenkäsittelyteknologioiden kehitystä, mikä mahdollistaa aina parhaan vaihtoehdon valitsemisen kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 8.12.2021 klo 16.30-17.30. Rekisteröidy tapahtumaan viimeistään 6.12.2021.

*****

Oletko vastavalmistunut alumnimme ja etsit ensimmäistä oman alan työpaikkaasi?

Nyt myös vastavalmistuneet alumnimme voivat hyödyntää LUT & LAB Urapalvelujen tiettyjä palveluja uuden JobTeaser Career Center -alustan kautta. Alla olevat palvelut ovat käytössäsi kunnes löydät ensimmäisen oman alan työpaikkasi, kuitenkin maksimissaan vuoden valmistumisesi jälkeen.

• työnhaku- ja uratyöpajat ja -koulutukset
  • rekrytointitapahtumat (esim. DuuniDay 25.1.2022)
  • työpaikkailmoitukset
  • rekrytoivien yritysten profiilit

Saadaksesi linkin JobTeaser-alustalle, lähetäthän meille viestin osoitteeseen alumni@lut.fi.

LUT Alumnitoiminta
LUT-yliopisto