Ajankohtaista alumnitoiminnassa

Kaikki LUTin alumnit ovat tervetulleita osallistumaan Turvallisempi Suomi yhdessä -verkkotapahtumaan 3.9.2020

Mistä rakentuu turvallisuutemme Suomessa, tänään ja huomenna? Mitä turvallisuus tarkoittaa ja kuinka yhteiskunta pidetään toimintakykyisenä myös yllättävän kriisin keskellä? Millaista näkyvää ja näkymätöntä vaikuttamista tapahtuu sosiaalisessa mediassa päivittäin?
Maksuton verkkotapahtuma tarjoaa tietoa ja näkökulmia kokonaisturvallisuuteen sekä Suomen tulevaisuuteen. Tapahtuman teemat käsittelevät muun muassa huoltovarmuutta eri näkökulmista, sekä vaikuttamista ja tiedonkeruuta sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa yrittäjä ja visionääri Peter Vesterbacka, Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen, toimitusjohtaja ja media-ammattilainen Pauli-Aalto Setälä, Huoltovarmuuskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Ilona Lundström sekä LUT-yliopiston professori Veli-Matti Virolainen. Tutustu puhujiin ja päivän aiheisiin tarkemmin verkkosivustolla:https://events.lut.fi/turvallisempi-suomi-yhdessa/

Iltapäivän mittainen tapahtuma jakaantuu osittain kahteen rinnakkaiseen lähetykseen, joista voit valita itsellesi kiinnostavamman.

Koko tapahtuma ja kaikki sen yksittäiset puheenvuorot tulevat katsottaviksi tallenteina tapahtuman verkkosivulle.

Osallistu turvallisesti omasta osoitteestasi – ja inspiroidu ajankohtaisesta keskustelusta!

Tapahtuman järjestävät LUT-yliopisto, Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen Tuki ry (EKMPT), Maasotakoulu, Lappeenrannan kaupunki ja Etelä-Karjalan Pelastuslaitos.

LUT Alumni
LUT-yliopisto