Ajankohtaista alumnitoiminnassa

Curious People -alumniwebinaari 15.12.2020

LUTissa tehdään tiedettä, jolla on merkitystä. Olemme huolella valinneet strategiset painopistealueemme ja asettaneet toiminnallemme kunnianhimoisia tavoitteita.

Tervetuloa ensimmäiseen Curious People -alumniwebinaariin kuulemaan, mitä olemme jo saaneet aikaan. Dekaani Riina Salmimies kertoo miten etsimme ratkaisuja ilmansaasteiden jatkohyödyntämiseen. Professori Olli Pyrhönen puolestaan avaa energiatutkimusta, jonka avulla matkaamme kohti hiilineutraalia maailmaa.

Seminaarissa pääset kuulemaan myös Solar Foodsin mielenkiintoisesta tarinasta. Solar Foods kehittää ratkaisuja globaaliin ruuantuotantoon tekemällä proteiinia ilman ja energian avulla. Start-upin toimitusjohtajana toimi LUTin alumni Pasi Vainikka.

Webinaari pidetään tiistaina 15.12.2020 klo 16.30–18.00 ja sen juontajana toimii LUTin provost Liisa-Maija Sainio. Webinaari pidetään englanniksi.

16.30 Welcome to Curious People Alumni Webinar
          Provost Liisa-Maija Sainio, LUT University
16.40 Strategic focus: Air
          Dean Riina Salmimies, LUT School of Engineering Sience
16.55 Questions
17.05 Strategic focus: Energy
          Professor Olli Pyrhönen, LUT School of Energy
17.20 Questions
17.30 Solar Foods
          CEO Pasi Vainikka, Solar Foods Ltd.
17.45 Questions
17.55 Closing words
          Provost Liisa-Maija Sainio, LUT University

Rekisteröidy webinaariin viimeistään 13.12.2020 ja saat linkin webinaariin osallistumiseksi noin vuorokausi ennen webinaarin alkua.

Tervetuloa!

Tulevia tapahtumia

• 9.12.2020 Armatuurin Alumnin vaalikokous. Armatuuri Alumni ry.
  • 22.1.2021 Sätkyn Alumnien ja Sähköteekkareiden yhdistyksen kesätyö- ja uramahdollisuuswebinaari. Lisätietoja antavat Olli Haakana (satkyalumni@gmail.com) ja Aleksi Simola (alumni@satky.fi).

*****

LUTista 2015 valmistunut maisteri tai 2017 valmistunut tohtori - Vastaathan uraseurantakyselyymme

Vastaa kyselyyn 14.12. mennessä sähköpostitse, postitse tai tekstarilla saamasi henkilökohtaisen linkin kautta. Jos kuulut kohderyhmiin etkä ole saanut omaa linkkiäsi tai olet kadottanut sen, olethan meihin yhteydessä alumni@lut.fi.

➔ Lue lisää kyselystä ja dekaanimme Sami Saarenkedon ajatuksista, miksi alumnien palaute on meille tärkeää: https://bit.ly/3ijq2KX

Lisätiedot: alumni@lut.fi

Osallistu Tiedon jakamisen dynamiikka asiantuntijatyössä -tutkimukseen

Tuo esille näkemyksesi ja vastaa anonyymiin LUT-kauppakorkeakoulun kyselyyn koskien tiedon jakamisen ja suojaamisen dynamiikkaa asiantuntijatyössä sisäisessä sekä ulkoisessa yhteistyössä.

Kysely on avoinna 15.12.2020 asti ja pääset vastaamaan siihen tästä. Vastauksesi on meille erittäin tärkeä. Arvomme vastanneiden kesken viisi 20 euron lahjakorttia Finnkinoon tai Suomalaiseen Kirjakauppaan.

Lisätietoja kyselystä antavat Heidi Olander (heidi.olander@lut.fi) ja Anna-Maija Nisula (anna-maija.nisula@lut.fi).

LUT Alumnitoiminta
LUT-yliopisto