Ajankohtaista alumnitoiminnassa

Tulevia tapahtumia

• 20.4.2021 Valintojen maailma -webinaari Koneenrakennuskillan Alumnit ry.

Oletko vastavalmistunut alumnimme ja etsit ensimmäistä oman alan työpaikkaasi?

Nyt myös vastavalmistuneet alumnimme voivat hyödyntää LUT & LAB Urapalvelujen tiettyjä palveluja uuden JobTeaser Career Center -alustan kautta. Alla olevat palvelut ovat käytössäsi kunnes löydät ensimmäisen oman alan työpaikkasi, kuitenkin maksimissaan vuoden valmistumisesi jälkeen.

• työnhaku- ja uratyöpajat ja -koulutukset
  • rekrytointitapahtumat (esim. DuuniDay 26.1.2021)
  • työpaikkailmoitukset
  • rekrytoivien yritysten profiilit

Saadaksesi linkin JobTeaser-alustalle, lähetäthän meille viestin osoitteeseen alumni@lut.fi.

Curious People -alumniwebinaari 18.3.2021
Focusing on Water and Sustainable Business

LUTissa tehdään tiedettä, jolla on merkitystä. Olemme huolella valinneet strategiset painopistealueemme ja asettaneet toiminnallemme kunnianhimoisia tavvoitteita. Maaliskuun Curious People -alumniwebinaarissa kuulimme kestävän liiketoiminnan ja veden tutkimuksen painopisteistä.

Videotallenteet webinaarin puheenvuoroihin

Welcome to Curious People Alumni Webinar, Strategic Director Janne Hokkanen, LUT University
Sustainable renewal of business and industry, Professor Paavo Ritala, LUT School of Business and Management
Water – refining sidestreams into value, Professor Mari Kallioinen, LUT School of Engineering Science