Julkaistu 22.8.2022
Päivitetty 23.8.2022
Peggy Bauer
Ohjelma täydensi laajasti johtajuuden eri osa-alueita
Peggy Bauer
Toimitusjohtaja Helsingin Kaupunkitilat Oy KATI 15

KATI-ohjelma on rakennettu täydentämään laajasti johtajuuden eri osa-alueita. Ohjelma päivitti hyvällä tavalla osaamistani ja motivoi myös kehittämään omaa työtäni. Parasta olivat ryhmätyöt, joissa pääsi ulos omasta kuplastaan näkemään muitakin toimialoja. Tällöin ymmärtää, että johtajuuden haasteet ja mahdollisuudet ovat kovin universaaleja ja se, miten niitä implementoidaan käytäntöön, on aina kiinnostavaa ja kehittävää.

Lähiopiskelupäivien järjestäminen Helsingissä oli minulle yksi iso syy valita tämä ohjelma. Alkuun oli haastavaa rytmittää elämää uusiksi, mutta pian se oli jo arkea. Kalenterissani oli opinnoille varattuna pari tuntia arkipäivisin ja 4-8 h viikonloppuisin, ja se piti hyvin rytmin yllä. Mitään ei kannattanut jättää roikkumaan, koska uudet kurssit ja tehtävät seurasivat aina toistaan.

Suosittelen ohjelmaa kaikille, jotka ymmärtävät ikuisen oppimisen hyödyt ja arvostavat verkostoja. Kukaan ei ole koskaan valmis ja se on hienoa, että se on juuri näin. Itselläni oli edellisestä täydennyskoulutuksesta yli 10 vuotta. Kaipasin opiskelumielentilaa ja pääsyä viimeisimpiin tutkimusmateriaaleihin. Opintojen kautta sain valtavasti uusia näkökulmia työhöni ja luulenpa, että tämä ei jäänyt tähän, vaan pohdin jatko-opintoja tulevaisuudessa.

Peggy Bauer
Toimitusjohtaja, Helsingin Kaupunkitilat Oy
KATI 15

 

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.