left

Työssäni vastuullisuuskonsulttina autan kasvuyrityksiä kehittämään niiden liiketoiminnan vastuullisuutta. Työni on sekä myyntityötä että asiantuntijana ja projektipäällikkönä toimimista. Vastuullisuuskonsultointi on mm. työpajatyöskentelyä yhdessä asiakkaan kanssa, vastuullisuusmittaristojen ja -raporttien laatimista, vastuullisuusdatan automatisoinnin mahdollistamista, tavoitteiden asetantaa ja jalkauttamista.

Minulla on ympäristötekniikan koulutus. Lisäksi olen opiskellut projektijohtamista. Olen työskennellyt useissa organisaatioissa eri toimialoilla vastuullisuusmittaristojen ja -raporttien parissa, kehittänyt ISO-standardien mukaista johtamisjärjestelmää, tehnyt ympäristövastuullisuuden strategiaa konkreettiseksi ja tavoitteelliseksi sekä organisaatiossa sisäisesti että asiakasrajapinnassa. Olen toiminut asiantuntijana, päällikkönä, tiiminvetäjänä, ja parhaillani Senior Managerina.

Haluan jakaa työnteosta saamiani kokemuksia ja ajatuksia työelämää aloittavan kanssa. Kannustan omien vahvuuksien tunnistamiseen ja työstämään omaa osaamista. Voin sparrailla myös oman työn organisointitaitojen kehittämistä. Toivon mentoroinnin tuovan myös omia kehityskohteitani esiin, sen lisäksi että pääsen vaihtamaan ajatuksia opiskeluelämän ja työelämän rajapinnan ajankohtaisista asioista.

Tavoitteiden asettaminen on aina kuulunut elämääni, sillä jo nuorena harrastin kilpaurheilua. Sittemmin kilpailut on jääneet, ja vapaa-aikani kuluu mm. afrotanssitunnilla, luonnossa retkeillen ja vaeltaen, pyöräreissuilla ja kulttuuritapahtumissa.

Opinnot LUTissa: Ympäristötekniikka, 2012
Mentorointikieli: Suomi

right
Kuva Eeva Perälästä
Kannustan omien vahvuuksien tunnistamiseen ja työstämään omaa osaamista.
Eeva Perälä
Senior Manager, Greenstep, Suomi