left

Olen valmistunut Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta v. 1997 sovelletulta kemialta, pääaineena polymeerikemia. Kemian lisäksi olen suorittanut opiskeluni aikana paljon tuotantotalouden kursseja, ja valmistumiseni jälkeen lähinnä johtamiseen ja liiketoimintaan, muutoshallintaan, prosessien ohjaukseen, Contact center -palveluihin, ITILiin ja tekoälyyn liittyviä opintoja. Työskentelen finanssialalla liiketoiminnan kehitystehtävissä.

Vapaa-ajallani kehitän osaamistani innokkaasti ja pyrin pysymään ajan tasalla eri asioiden osalta. Muita harrastuksiani ovat sieninose koirani kanssa, matkustaminen, oopperassa ja konserteissa käyminen, kokkaaminen sekä mökkeily sienestäen ja luonnossa liikkuen.

 Osallistuin v. 2020-2021 TEKin ensimmäiseen mentorointiohjelmaan mentorina ja siitä sain kipinän toimia mentorina uudemmankin kerran. Mentorointi on mielestäni win-win -tilaisuus sekä aktorille että mentorille. Silloiselle aktorilleni löytyi mentoroinnin ajatusten avulla uusi tehtävä, jossa hän on nyt toiminut viime vuoden syksystä lähtien. Sain myös itse häneltä vinkkejä ja sparrausta omaan tekemiseeni. Hän puolestaan sai minulta ajatuksia ja kokemuksia, miten voisi vaihtaa uuteen tehtävään ja millainen tehtävä voisi olla hänelle hyvä. Käytin myös eri aloilla työskenteleviä ystäviäni sparraajina mentoroinnissa. Olemme tavanneet aktorini kanssa myös mentoroinnin päätyttyä.

 Uudelta aktoriltani toivon ”heittäytymistä” uuteen, avoimuutta, ketteryyttä, halua oppia uutta ja hyödyntää vanhemman tieteenharjoittajan kokemusta. Toivon, että hän on myös valmis antamaan minulle uusia ajatuksia tehdä työtä ja kehittää itseään.

Opinnot LUTissa: Kemiantekniikka, 1997
Mentorointikieli: Suomi

right
Anne Soikkeli
Mentorointi on mielestäni win-win -tilaisuus sekä aktorille että mentorille.
Anne Soikkeli
Business Developer / Business Owner, OP Financial Group, Suomi