left

Olen Kirsikka Sarkeala, henkilöstökehittämisen asiantuntija ja uraohjaaja. Olen toiminut kiinteistöalalla pääosin rakentamisen, rakennuttamisen ja suunnittelun parissa reilut 25 vuotta vaihtelevissa työtehtävissä.

Työtehtäväni ovat vuosien myötä vaihdelleet; aloitin työurani taloushallinnon ja rahoituksen parissa, josta siirryin myynti- ja markkinointitehtäviin. Innostuin vielä aikuisella iällä myös opiskelemaan ja suoritettuani tradenomin tutkinnon (jossa painopisteenä oli organisaatioviestintä) siirryin markkinoinnin parista viestintätehtäviin. Vaikka viestintä oli innostavaa koin, että haluan vielä jotakin enemmän työuraltani ja jälleen hakeuduin opiskelemaan.

Valmistuin LUTista keväällä 2018 Tietojohtamisen ja johtajuuden maisteriohjelmasta kauppatieteiden maisteriksi, ja valmistumisestani lähtien olen toiminut henkilöstökehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Toimin tällä hetkellä henkilöstön kehittämispäällikkönä ja vastaan yli 2000 henkilöä työllistävän organisaation osaamisen kehittämisestä yksityisellä sektorilla.

Olen työni ohessa opiskellut myös uraohjaajaksi ja koen, että tämä on aihe, joka on hyvin lähellä sydäntäni ja tähän liittyen minulla on varmasti myös eniten annettavaa elämänkokemukseni lisäksi. Tiedätkö sinä, mitä tarkoittaa omannäköinen työura ja miten se rakennetaan? Voisinko auttaa sinua siinä?

Opinnot LUTissa: Kauppatieteet, 2018

Mentorointikieli: Suomi

right
Kuva Kirsikka Sarkealasta
Tiedätkö sinä, mitä tarkoittaa omannäköinen työura ja miten se rakennetaan?
Kirsikka Sarkeala
Henkilöstön kehittämispäällikkö, Sitowise, Suomi