left

Olen noin 20 vuotta työkokemusta kartuttanut kolminkertainen insinööri Espoosta. Yrittäjyyden DI-tutkinnon lisäksi minulla on sekä insinööri AMK sekä insinööri YAMK -tutkinnot. Valmistuin DI:ksi helmikuussa 2022, joten omat opiskelut ovat tuoreessa muistissa.

Tällä hetkellä toimin yrittäjänä ja yrityksemme toimitusjohtajana. Yrityksemme harjoittaa sähköurakointia ja työllistää yli 20 alansa ammattilaista. Yrityksemme on vahvassa kasvussa. Perustan kasvulle luo kumppanimainen toimintakulttuuri, josta olen myös tehnyt diplomityöni. Olen opiskellut pääaineenani yrittäjyyttä ja sivuaineena hankintatoimea.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä tein 10 vuotta hankintaa. Minulla on myös kokemusta erityisalojen hankinnasta, joten hankintalain perusteet ovat edelleen muistissa. Tätä ennen olen työskennellyt talotekniikkaurakoinnissa sekä johtanut asiakaspalvelua. Omaan kokemusta isoista kansainvälisistä yrityksistä, perheyrityksistä sekä yrittäjämäisestä toiminnasta.

Hain mentoriksi, koska minulla on aito halu auttaa uusia työelämän tähtiä sekä edistää suomalaista osaamista. Uskon, että aikuisopintojen ja laaja-alaisen työkokemuksen avulla minulla on hyvät rahkeet mentorointiin. Mentorointi auttaa laajentamaan myös omaa näkemystäni ja sen avulla tulen oppimaan vähintäänkin yhtä paljon kuin aktorinikin.

Opinnot LUTissa: Tuotantotalous, 2022
Mentorointikieli: Suomi

right
Janne Levävaaran kuva
Minulla on aito halu auttaa uusia työelämän tähtiä sekä edistää suomalaista osaamista.
Janne Levävaara
Toimitusjohtaja, Lujasähkö, Suomi