left

Olen Santeri Vuorio, sähkötekniikan diplomi-insinööri Turusta. Alun perin olen valmistunut ammattikorkeakoulusta sähkötekniikan amk-insinööriksi syksyllä 2015 ja siitä lähtien toiminut sähkösuunnittelijana teollisuuden ja erityisesti petrokemianteollisuuden projekteissa. Päivätyöni ohella valmistuin 2,5 vuoden opiskelun jälkeen diplomi-insinööriksi LUT:n sähkötekniikan ELEC-ohjelmasta.

Työpaikkani on monialainen insinööritoimisto. Työtehtäväni sisältävät kaikkea dokumenttien hallinnasta käytännön suunnittelutyöhön ja kustannus- ja suunnittelutuntiarvioiden laadintaan. Työssäni toimin projektista riippuen joko suunnitteluryhmän osana tai itsenäisenä sähkösuunnittelijana. Yliopisto-opintojeni jälkeen työtehtäväni ovat jatkuneet teollisuusprojektien sähkösuunnittelussa. Kokonaisuudessaan yhtäjaksoista sähkösuunnittelualan työkokemusta minulle on kertynyt 7 vuotta.

Olen kiinnostunut toimimaan mentorina, sillä uskon, että minulla olisi käyttökelpoisia työelämäkokemuksia ja tietoa jaettavana yliopisto-opiskelijalle. Koen ohjaustyön yleisesti antoisana ja kiinnostavana myös työelämässä. Lisäksi uskon saavani uusia näkökulmia myös omaan työhöni ja uraani, joka sekin on vasta alkupuoliskollaan.

Vapaa-ajallani muun muassa treenaan, pyöräilen, frisbeegolfaan ja vietän aikaa läheisteni kanssa. Olen kiinnostunut tekniikasta, itseni kehittämisestä ja yleisesti asioihin liittyvistä erilaisista näkökulmista työelämässä sekä sen ulkopuolella.

Toivoisin, että aktori olisi aktiivinen sekä kiinnostunut ja innostunut opiskelemastaan alastaan ja tulevaisuudessa halukas kehittymään alansa ammattilaiseksi. Kiinnostavaa olisi myös kuulla ajantasaista tietoa yliopistomaailmasta ja opintojen nykysisällöstä.

Opinnot LUTissa: Sähkötekniikka, 2022

Mentorointikieli: Suomi

right
Kuva Santeri Vuoriosta
Uskon saavani mentoroinnista uusia näkökulmia myös omaan työhöni ja uraani.
Santeri Vuorio
Sähkösuunnittelija, Rejlers Finland, Suomi