left

Kesällä tiimi-illassamme saimme kukin tehtäväksi pohtia mm. omia motivaatiomme lähteitä. Omana motivaattorina minulla toimii uuden oivaltaminen ja mahdollisuus osaamisellani auttaa muita menestymään, oli sitten kyse yksilöstä, tiimistä tai koko yrityksestä. Tulevana mentorinasi minua motivoi mahdollisuus tukea sinun menestystarinaasi.

Olen keväällä 2021 laskentatoimen pääaineesta valmistunut ekonomi. Siitä huolimatta, että valmistumisestani on vasta vähän aikaa, on minulla verrattain pitkä ja monipuolinen tausta ilmailualalta aina operatiivisista työtehtävistä vaativiin talouden asiantuntijatehtäviin. Työskentelen nykyisin Finavialla Business Controllerina, jossa vastaan kehittävällä otteella ja tulevaisuuteen kiikaroiden Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallisen liiketoiminnan talousasioista.

Ennen taloustehtäviin siirtymistä olen toiminut operatiivisissa asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtävissä yli kymmenen vuotta. Lisää taustastani ja nykyisestä työtehtävästäni löytyy LinkedIn-profiilini ohella tuoreesta uratarinastani.

Monipuolisella työtaustallani sekä hiljattain valmistuneena uskon minulla olevan erityisen paljon annettavaa kauppatieteiden tai tuotantotalouden opiskelijalle, joka pohtii uraansa Business Controlling -tehtävissä tai suuntaansa eri taloustehtävien välillä. Business Controllingista sekä tehtävän erilaisista rooleista, osaamisvaatimuksista ja -haasteista olen käynyt pitämässä myös vierailuluentoa LUTin kauppatieteiden ja tuotantotalouden opiskelijoille. Uskon havainnoistani ja kokemuksistani olevan hyötyä sinulle, sillä myös itse ennen uraani talouden tehtävien parissa pohdin usein, miten saan vahvuuteni ja aiemman ammattiosaamiseni käännettyä relevantiksi osaamiseksi ja vahvuuksiksi uudella talousurallani.

Vahvasti kehittämislähtöisenä ja kaupallisesti orientoituneena olen oiva sparrailemaan myös muissa kuin laskentatoimeen liittyvissä teemoissa ja mentoroimaan myös muita kuin talouspainotteisten pääaineen opiskelijoita. Opintosuuntauksestasi riippumatta tavoitteeni on sparrata sinua oivaltamaan piilevä osaamisesi ja tukea sinua nykyisissä tai tulevissa urahaasteissa – samalla oivaltaen uusia asioita myös itse.

Opinnot LUTissa: Kauppatieteet, 2021
Mentorointikieli: Suomi

right
Kuva Nisse Nurmesta
Tulevana mentorinasi minua motivoi mahdollisuus tukea sinun menestystarinaasi.
Nisse Nurmi
Business Controller, Finavia, Suomi