right

Ilkka Mäkitalo toimii vastuukouluttajana Yhteistyön muotoilu -moduulissa yhdessä professori Kirsimarja Blomqvistin kanssa.

Yhteistyön muotoilu on ollut tavalla tai toisella mukana Ilkan uralla koko ajan. Tämän moduulin toteuttaminen on ollut Ilkan pitkäaikainen haave. Hänen erityisen kiinnostuksen kohteenaan ovat yhteistyön, transformaation ja oppimisen uudet, vaikuttavammat ja innoavatiiviset teknlogiset ratkaisut. Ilkan työssä yhdistyvät uudet toimintatavat ja sitä mahdollistavat teknlogiset innovaatiot. Ensimmäiset verkkokollaboraation ratkaisut ovat syntyneet jo yli 25 vuotta sitten Ilkan ja hänen kollegojensa toimesta.

Ilkka yhdistelee työssään kokemuksiaan opetustyöstä, kouluttajan, fasilitaattorin ja konsultin työstä, työstään kapellimestarina ja yritysjohtajana sekä kokemustaan kymmenien eri verkkoratkaisujen konseptoijana. Tällä hetkellä Ilkka toimii kasvuyhtiö Howspace Oy:n toimitusjohtaja ja Humap Consultation Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Ilkka lukeutuu myös molempien yritysten perustajiin.

left
Ilkka Mäkitalo

 

Ilkka Mäkitalo

Toimitusjohtaja, Howspace Oy