left

Olen vuonna 2021 kansainvälisen markkinoinnin johtamisen koulutusohjelmasta valmistunut monipuolinen liiketoiminnan osaaja. Suoritin kaksoistutkinnon LUTissa ja toinen tutkintoni on Prague University of Economics and Business -nimisestä oppilaitoksesta, jossa pääpaino oli kansainvälisissä suhteissa ja Keski-Euroopan liiketoimintaympäristön ymmärryksen luomisessa.

Minulla on monipuolinen tausta asiantuntijaorganisaation operatiivisista työtehtävistä vaativiin talouden asiantuntijatehtäviin. Ennen asiantuntijaorganisaatioon siirtymistä vuonna 2015 olen toiminut asiakaspalvelutehtävissä reilu viisi vuotta ja saanut työtehtävissä luottamusta sekä vastuuta osakseni. Olen toiminut mm. projektipäällikkönä, johtanut organisaation sisäisiä projekteja, toiminut asiakasrajapinnassa, tuotannonohjauksen parissa ja tiiminvetäjänä sekä CFO:na osallistuen silloisen yhtiön johtoryhmätyöskentelyyn. Lisää taustastani ja nykyisestä työtehtävästäni löytyy LinkedIn-profiilini.

Haluan jakaa työnteosta saamiani kokemuksia ja ajatuksia työelämää aloittavan kanssa. Kannustan omien vahvuuksien tunnistamiseen ja työstämään omaa osaamista sekä toivon, ettei kukaan lokeroi itseään kun en olisi koskaan uskonut työskenteleväni pääosin talouden tunnuslukujen tulkitsemisen parissa kun opiskeluni ovat olleet pääosin markkinointiin liittyviä.

Vapaa-ajallani kehitän osaamistani ja pyrin pysymään ajan tasalla itselleni mielenkiintoisten asioiden osalta. Harrastuksiani ovat pesäpallo ja softball, joita molempia pelaan aktiivisesti Helsingissä.

Studies at LUT: International Marketing Management, 2021
Mentoring language: Finnish or English

right
Kairit Tahvola
Kannustan omien vahvuuksien tunnistamiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.
Kairit Tahvola
Senior Analyst, Deloitte, Finland