Koulutusteema
Talous
Laajuus
36 - 42 opintopistettä, 16 - 20 lähiopiskelupäivää ja noin 9 etätapaamiskertaa
Kesto
1 vuosi
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Ohjelma
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Lahti
Oppimismenetelmät
Luentoja ja lähiopiskelupäivien aikana tehtäviä laskuharjoituksia, etätyöskentelynä tehtäviä oppimistehtäviä ja harjoituksia, harjoitustyöt ja Moodle-tentit.
Aika ja paikka
Seuraava toteutus vuosina 2024-2025. Osittain etänä, lähiopiskelupäivät Lahdessa.
Hinta
6 500 € + alv 24 % 36 op ja 7 200 € + alv 24 % 42 op
Kohderyhmä
Opintojen sisältö on suunniteltu sekä taloushallinnossa työskenteleville että niille, jotka tarvitsevat ja käyttävät taloudellista informaatiota yrityksen strategisessa päätöksenteossa.
Yhteystieto
Nina Kykkänen , puh. +358407667987 , sähköposti Nina.Kykkanen@lut.fi
Lisätiedot
Sivuopinnoiksi kauppatieteiden kandidaatin tai maisterin tutkintoihin

Voit suorittaa Controllerin asiantuntijaohjelmasta 24 opintopisteen laajuisen kokonaisuuden, joka soveltuu liiketaloustieteellisiksi sivuopinnoiksi LUT-yliopiston tutkintoihin.

Osa ohjelman moduuleista on mahdollista sisällyttää LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittaviin opintoihin.

Opinnot ovat soveltuvin osin hyödynnettävissä LUT-yliopiston tutkintoihin.
left

Talous on yritystoiminnan ytimessä: laskentatoimen tuottamaa tietoa tarvitaan oikeiden ratkaisujen tekemiseen. Parhaimmillaan controller näkee koko yrityksen ja toimialan kehityksen ja osaa antaa taloudelliset askelmerkit päätöksille.

Kattava ja syvällinen Controllerin asiantuntijaohjelma lisää laskentatoimen osaamista sekä vuoropuhelua johdon ja taloushallinnon välillä. Erityisesti lähiopiskelupäivien aikana tehtävät laskuharjoitukset sekä luennoitsijoiden tuki niihin antavat lisäarvoa opiskelulle.

Ohjelman sisältö ja rakenne

left

Kenelle?

  • Yrityksille, jotka haluavat lisätä vuoropuhelua johdon ja taloushallinnon välillä tai kehittää taloushallinnon käytäntöjä.
  • Taloushallinnon ammattilaisille tai talousasioista kiinnostuneille, jotka haluavat edetä urallaan ja kehittyä taloushallinnon asiantuntijoiksi.
  • Yrityksen päätöksentekijöille, jotka tarvitsevat talousosaamista yrityksen strategisessa johtamisessa ja kehittämisessä.
right

Miksi?

  • Taloushallinnon ammattilaisilta vaaditaan yhä enemmän osaamista. Lainsäädännön ja toimintaympäristön muuttuessa tietojen päivitys on jatkuvaa. Asiantuntijaohjelmassa otat haltuun kaikki laskentatoimen osa-alueet ja kehität asiantuntijuuttasi.
  • Kun taloushallinto ja päättäjät puhuvat samaa kieltä, johto osaa pyytää tarvitsemaansa tietoa ja laskentatoimi tuottaa tarvittuja lukuja. Taloustiedon tehokas hyödyntäminen säästää aikaa sekä turhaa työtä.
  • Yrityksiltä vaaditaan nopean reagoinnin lisäksi proaktiivisuutta. Taloudellisen tiedon monipuolinen käyttö luo kilpailuetua.
left

Voit opiskella ohjelman kokonaisuutena tai poimia siitä itsellesi parhaiten sopivat moduulit. Voit täydentää opintojasi muiden täydennyskoulutusohjelmiemme moduuleilla tai rakentaa eri ohjelmien moduuleista tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

right

Mikko Niemi
Opiskelu vahvisti ammattitaitoani
Mikko Niemi
Controller, Auramarine Oy. Business Controller, Raiha Hydraulics Oy
Antero Tervonen
Talouden ymmärrystä vaaditaan laajalti
Antero Tervonen
TkT, Ohjelman akateeminen johtaja

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.