Koulutusteema
Monimuoto
Muu
Oppimismenetelmät
2 lähiopiskelupäivää, pari- ja ryhmätyöskentelyä, fysiologinen mittaustehtävä, kirjallisuustehtävä ja henkilökohtainen harjoitustyö.
Aika ja paikka
Tiistai 31.10. ja tiistai 28.11.2023 Helsingissä.
Hakuaika
Avautuu syksyllä 2022
1 650 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Tietointensiivisten yritysten johto, keskijohto ja asiantuntijat, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäjät sekä tietotyötä tekevät ja tietotyöläisten esihenkilöt.
left

Tietotyöläisen ja heidän työnantajiensa on omaksuttava uudet periaatteet työn tekemiseen. Tavoitteena on, että opintojen jälkeen osallistuja

• ymmärtää tietotyön erityispiirteet
  • tuntee tietotyön fysiologiset vaikutukset ja vaatimukset
  • tuntee keskeiset itsensä johtamisen toimintatavat ja menetelmät
  • osaa hyödyntää oppimaansa niin tietotyötä tehdessään kuin tietotyöntekijöitä johtaessaan.

Moduulin teemat

• tietotyön erityispiirteet
  • tietotyö vs ihmisen fysiologia
  • tietotyöläisen hyvinvoinnin työkalut
  • tietotyön tekemiseen liittyvät ajankohtaiset aiheet

Koulutuksessa tehdään myös henkilökohtainen Firstbeat Hyvinvointianalyysi.

Moduuli on osa Tietojohtamisen asiantuntijaohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina tai sisällyttää LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittaviin opintoihin.

Asiantuntija

Kirsimarja Blomqvist

Moduulin vastuukouluttaja KTT Kirsimarja Blomqvist toimii Tietojohtamisen asiantuntijaohjelman akateemisena johtajana ja tietojohtamisen professorina LUT-kauppakorkeakoulussa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.