Julkaistu 29.8.2023
Päivitetty 29.8.2023
Vakkilainen Erika
Ohjelma oli hyvin suunniteltu ja aikataulutettu
Erika Vakkilainen
Ruoan verkkokaupan päällikkö, Pirkanmaan osuuskauppa, KATI 16

KATI-ohjelman pääteemat olivat juuri niitä, mistä halusin oppia lisää. Minulle parasta opiskelussa oli oman ajatteluperspektiivin laajentaminen. Opiskelupäivät pysäyttivät hektisen työarjen sekä herättivät pohtimaan ja peilaamaan käsiteltävää asiaa omien työelämässä hankittujen kokemusten kautta.

Mielestäni oma motivaatio on tärkeintä oppimiseen ja kehittymiseen. Kun motivaatio on kunnossa, löytyy myös tarvittava aika opiskeluun. Opiskelujen aikana oli antoisaa tutustua uusiin ihmisiin ja heidän organisaatioihinsa. Pidin myös siitä, että lähes kaikilla kursseilla oli omat luennoitsijansa, se rikastutti myös osaltaan opiskelua. Opiskeluporukassamme oli hyvä meininki, autoimme ja neuvoimme toisiamme. Iso merkitys opiskeluporukalla oli myös henkisesti, kannustettiin toisiamme ja muiden vauhdissa halusi myös itse pysyä.

KATI-ohjelma sopii hyvin sellaiselle, jolle sopii työskentelytapa, missä on tietyt deadlinet annettuna. Kun aikataulua noudattaa, opiskelu etenee tasaisen varmasti. Osallistujilla tulee myös olla valmius tehdä yhdessä muiden kanssa, sillä useat kurssit suoritetaan ryhmätöillä. Sopiva ajankohta ohjelmalle omalla työuralla on mielestäni silloin, kun omaa työelämäkokemusta on jo hankittuna, mutta omassa työssä on suhteellisen tasainen vaihe. Isojen muutosten ja työpaineiden keskellä voi olla vaikeaa antaa opiskelulle sen vaatimaa panostusta.

Erika Vakkilainen
Ruoan verkkokaupan päällikkö
Pirkanmaan Osuuskauppa

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.