Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
95 opintopistettä
Kesto
2-3 vuotta, n. 50 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi englanti
Koulutustyyppi
Ohjelma
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Oppimismenetelmät
Luennot, case- ja ryhmäharjoitukset, ennakkotehtävät, harjoitustyöt, tentit
Aika ja paikka
Voit aloittaa opinnot milloin tahansa. Lappeenranta / Lahti / Helsinki
Hakuaika
Jatkuva haku.
Hinta
noin 33 000 € + alv 24 % valittujen opintojen mukaan.
Kohderyhmä
Yrityksen johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät.
Yhteystieto
Sari Valkeapää , puh. +358405351935 , sähköposti Sari.Valkeapaa@lut.fi
Lisätiedot
Osallistujalta edellytetään vähintään aiempaa keskiasteen tutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa, viiden vuoden työkokemusta sekä riittävää englannin kielen taitoa.
left

Yksilöllinen valinta

Strategisen johtamisen ja päätöksenteon osaaminen on kilpailuvaltti niin modernille johtajalle kuin organisaatiollekin.

Strategisen ajattelu on LUT EMBA -ohjelman kivijalka, jonka lisäksi voit erikoistua valitsemalla opinnoillesi teeman, joka pohjautuu LUT-yliopiston vahvoihin tutkimusalueisiin: tietojohtaminen, hankintojen johtaminen ja innovaatiojohtaminen. Henkilökohtaisesti valittavilla opinnoilla syvennät ja laajennat osaamistasi.

Kenelle?

  • Viisas valinta rohkeille ja tulevaisuussuuntautuneille johtajille ja päälliköille, jotka haluavat syventää strategista ajattelukykyään ja rakentaa yksilöllistä asiantuntijuutta menestyäkseen globaaleilla markkinoilla
  • Panostus tulevaisuuteen yrityksille, jotka ymmärtävät avainhenkilöiden strategisen ajattelukyvyn voiman

Videolla on haastateltu akateemista johtajaa professori Sami Saarenketoa sekä teemaopintojen akateemisia johtajia: professori Kirsimarja Blomqvist (tietojohtaminen), professori Velimatti Virolainen (hankintojen johtaminen) ja professori Tuomo Uotila (innovaatiojohtaminen) sekä LUT EMBA -ohjelman osallistujaa Mikko Pulkkista.

right

Miksi?

  • LUT EMBA -ohjelman teemat perustuvat LUT-yliopiston vahvoihin tutkimusalueisiin ja kouluttajina ovat teemojen parhaat asiantuntijat.
  • Opiskelu LUT EMBA-ohjelmassa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua ja nähdä erilaisten organisaatioiden tapoja ratkaista johtamisen haasteita. Osallistujamme tulevat useilta eri toimialoilta ja omaavat pitkän työkokemuksen johto-, päällikkö- tai asiantuntijatehtävistä.
  • Opinnot voi suorittaa joustavasti itselle parhaiten sopivassa aikataulussa ja opiskelun voi aloittaa milloin vain. Ihanteellinen opintojen kesto työn ohessa suoritettuna on 2-3 vuotta.
  • Tuoreeseen tutkimukseen perustuvan tiedon ja uudet työvälineet saa nopeasti hyödynnettyä käytännön osaamiseksi. Suoritustapana on useimmiten harjoitustyö, joka suositellaan tehtäväksi omaan työnantajayritykseen ja työhön liittyen.
  • Opintojen hyödyntäminen tutkinto-opiskeluun joustavasti on mahdollista, sillä opinnot on hyväksytetty LUT-yliopiston tiedekunnissa ja suoritukset viedään LUT-yliopiston opintorekisteriin.
  • Asiakaspalaute on meille tärkeää, sillä kehitämme ja arvioimme toimintamme laatua osana LUTin laadunhallintajärjestelmää. Katso Laatu ja arviointi

Ohjelman sisältö ja rakenne

left

LUT EMBA koostuu yhteisistä opinnoista, teemaopinnoista, henkilökohtaisesti valittavista opinnoista sekä MBA-lopputyöstä ja -seminaarista. Ohjelman kokonaislaajuus on 95 op. 

Opinnot voi aloittaa milloin tahansa yhteisistä opinnoista, teemaopinnoista tai henkilökohtaisesti valittavista opinnoista.

right

Jaana Pulkkinen
Sain työkalupakin johon palaan toistuvasti
Jaana Pulkkinen
Toimipaikan johtaja Nordea Bank Oyj

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.