Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
24 opintopistettä
Kesto
10 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Ohjelma
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lahti
Oppimismenetelmät
Luennot, ennakkotehtävät, case- ja ryhmäharjoitukset ja harjoitustyöt.
Aika ja paikka
Seuraava Innovaatiojohtamisen asiantuntijaohjelma käynnistyy vuonna 2025. Yksittäisiin moduuleihin voit ilmoittautua kunkin moduulin sivulta.
Hakuaika
Hakuaika seuraavaan ohjelmaan vuonna 2025 ilmoitetaan myöhemmin.
Hinta
6 900 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Yritysten johto-, päällikkö- ja asiantuntija- tai kehitystehtävissä työskentelevät, jotka osallistuvat yrityksen innovaatiotoimintaan.
Yhteystieto
Sari Valkeapää , puh. +358405351935 , sähköposti Sari.Valkeapaa@lut.fi
left

Innovaatiojohtamisen asiantuntijaohjelma antaa osallistujalle laajan kokonaiskuvan siitä, miten yrityksen eri innovaatiokäytännöt limittyvät osaksi innovaatioprosessia ja yrityksen toimintaa.

Koulutuksessa pohditaan käytäntöjen ohella sitä, millaisia verkostoja yritykset voivat hyödyntää osana innovaatiotoimintaa, miten yrityskulttuuri estää tai mahdollistaa innovaatioiden syntymistä, miten innovaatiotoiminta asemoituu suhteessa yrityksen strategisiin valintoihin, kuinka innovaatiotoiminta tulisi resurssoida ja kuinka innovaatiotoiminnan tehokkuutta ja tuloksellisuutta voidaan arvioida.

Ohjelman tavoitteena on kattaa innovaatioprosessi alkupään tarpeesta tai lähtökohdasta konseptointiin asti, huomioiden innovaatiotoiminnan kannalta olennaiset rajapinnat yrityksen sisällä ja yrityksestä ulospäin.

left

Kenelle?

  • Yrityksille, jotka haluavat kehittää uudistumiskykyään.
  • Julkisen sektorin edustajille, jotka kaipaavat uusia ratkaisuja palvelutarjonnan kehittämiseksi niukkenevien resurssien maailmassa.
  • Projektipäälliköille ja kehittämistehtävissä toimiville asematasosta riippumatta.
  • Johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille, jotka tarvitsevat kuvan innovaatiotoiminnan kokonaisuudesta ja liittymäpinnoista yrityksen muuhun toimintaan ja ulkopuolisiin sidosryhmiin.
right

Miksi?

  • Globaaliksi muuttunut kilpailu edellyttää yrityksiltä uudistumiskykyä.
  • Innovaatiot ja niiden hyödyntäminen ovat avainasemassa tuottavuuden kehittämisessä ja kilpailukyvyn varmistamisessa
  • Palveluiden tuottaminen entistä pienemmillä resursseilla vaatii uudenlaisia tapoja tehdä asioita.

Ohjelman sisältö ja rakenne

left

Voit opiskella ohjelman kokonaisuutena tai poimia itsellesi parhaiten sopivat moduulit. Voit täydentää opintojasi muiden täydennyskoulutusohjelmiemme moduuleilla tai rakentaa eri ohjelmien moduuleista tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Ohjelma soveltuu myös LUT EMBA -ohjelman teemaopinnoiksi sekä LUT-yliopiston tutkintoihin liiketaloustieteellisiksi sivuopinnoiksi.

right

Anu Autio
Sain hyvää näkökulmaa muun muassa strategiatyöhön
Anu Autio
Tietohallintojohtaja, Tulli

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.