Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
4 op
Kesto
2 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Muu
Oppimismenetelmät
Kaksi lähiopiskelupäivää, itsenäistä opiskelua ja harjoitustyö.
Aika ja paikka
Tiistai 18.4. ja keskiviikko 19.4.2023 Helsingissä.
Hakuaika
Avautuu elokuussa 2022
Hinta
1 450 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Tietointensiivisten yritysten johto, keskijohto ja asiantuntijat sekä liiketoiminnan, tietoprosessien, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäjät. Moduuli sopii myös kaikille, jotka haluavat perusymmärryksen tietojohtamisen aihepiiristä.
left

Tietoon ja osaamiseen perustuva uusi talous vaatii johtamiselta erilaisia menetelmiä ja käytäntöjä kuin monopoliasemaan ja tuotannolliseen tehokkuuteen perustuva kilpailu. Tietojohtaminen tarjoaa malleja ja välineitä, joiden avulla edistetään yrityksen kykyä luoda arvoa tiedolla ja osaamisella.

Moduuli antaa osallistujalle kattavan yleisnäkemyksen tietojohtamisen aihepiiristä. Tavoitteena on, että opintojen jälkeen osallistuja

  • ymmärtää tietoyhteiskuntakehityksen vaikutukset organisaatioiden toimintaan, liiketoimintalogiikkoihin ja johtamiseen,
  • ymmärtää tiedon, tietopääoman ja tietojohtamisen merkityksen organisaatioiden menestyksekkäälle toiminnalle sekä
  • tuntee tietojohtamisen keskeiset käsitteet, elementit ja lähestymistavat.

Moduulin teemat

  • tietoyhteiskuntakehitys
  • tietojohtamisen avainkäsitteet
  • tietopääoma ja sen elementit
  • tietoprosessit ja tietojohtamisen käytännöt

Moduuli on osa Tietojohtamisen asiantuntijaohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina tai sisällyttää LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittaviin opintoihin.

Asiantuntija

Henri Hussinki

Moduulin vastuukouluttaja KTT Henri Hussinki toimii liiketoiminta-analytiikan apulaisprofessorina LUT-kauppakorkeakoulussa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.