Tietojohtamisen asiantuntijaohjelma
Julkaistu 7.2.2023
Päivitetty 10.2.2023

Tietointensiivisessä verkostotaloudessa kilpailukyky syntyy tiedon, osaamisen ja yhteistyökyvyn yhdistelmänä. Uusien mahdollisuuksien havaitseminen ja nopea reagointikyky edellyttävät tietopääoman ja tietotyöntekijöiden uudenlaista johtamista.

Tietojohtamisen asiantuntijaohjelma pureutuu tiedosta ja osaamisesta liiketoimintaa ammentavien organisaatioiden johtamiseen. Se antaa osallistujilleen niin uusia ajatusmalleja ja työvälineitä kuin konkreettisia käytännön kokemuksia tietojohtamisen kehittämisestä ja tietotyön johtamiseen liittyvistä haasteista. Ohjelma soveltuu liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville, henkilöstön ja organisaation kehittäjille, organisaation tietoinfrastruktuurista vastaaville, asiantuntijoille ja tietotyöläisten esimiehille, myös julkisella sektorilla.

Tietojohtamisen asiantuntijaohjelmasta (24/27 op ja 14/16 lähiopiskelupäivää) voit valita haluamasi moduulit tai osallistua koko ohjelmaan. Ohjelman opinnot soveltuvat myös LUT EMBA -ohjelman teemaopinnoiksi sekä henkilökohtaisesti valittaviin opintoihin.

Ohjelmasta järjestetyn infotilaisuuden tallenteen voit katsoa tästä.

Tutustu myös Tietojohtamisen asiantuntijaohjelman akateemisen johtajan, professori Kirsimarja Blomqvistin ajatuksiin tietojohtamisesta HR Viestin artikkelissa Kun tiedosta jalostuu arvoa – Tiedolla johtaminen on modernin organisaation menestystekijä

Tietojohtamisen asiantuntijaohjelma käynnistyy 29.3.2023 Helsingissä. Tutustu sisältöön nettisivuillamme tai ota yhteyttä pia.ruukki@lut.fi tai puh. 040 756 7576. Haku ohjelmaan 5.3.2023 mennessä.