Tutkinto
Diplomi-insinööri
Koulutusala
Tekniikka
Tiedekunta
LUT School of Engineering Sciences
Laajuus
120 ECTS credits
Kesto
2 vuotta
Opetuskieli
englanti
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Kouvola
Hakuaika
1.12.2023– 17.1.2024 klo 15:00
Lisätiedot
Seuraava hakuaika syksyllä 2024 alkavaan koulutukseen on 1.12.2023– 17.1.2024 klo 15:00.

Muualla kuin Suomessa aiemman tutkintonsa suorittaneet voivat hakea syksyllä 2024 alkavaan koulutukseen early admission -haussa 15.10.–15.11.2023 klo 15:00.
left

Tarvitsemme kaikki ruokaa päivittäin. Muuttuvat terveys- ja ravintosuositukset sekä maailmanlaajuiset ympäristöongelmat asettavat omat vaatimuksensa ruokateollisuudelle: on kehitettävä uusia, terveellisempiä elintarvikkeita kestävästi. Tämän vuoksi koko elintarviketeollisuuden on uudistuttava.

Food Processing Technology -maisteriohjelma keskittyy ruoantuotannon jalostusteknologioihin ja yksikköprosesseihin. Ohjelmassa opit ruoanjalostusteollisuuden uudistamisen ja uusien elintarvikeprosessien kehittämisen kannalta oleellisia taitoja.

Ohjelma kattaa ruoantuotannon mekaaniset prosessit ja lämpöprosessit, fermentaation, uudet uuttamismenetelmät, ja nesteiden, suspensioiden ja hiukkasten virtausopin.

Ohjelma on englanninkielinen.

left
EUR-ACE.and ASIIN accredited programs
right

 

EUR-ACE® and ASIIN are quality labels for engineering degree programmes at the Bachelor and Master level. The programmes were accredited in 2011 for the first time and the re-accreditation took place in 2017.

Katso myös