Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Teija Pimiä
Haastavimmat jutut ovat usein palkitsevimpia
Teija Pimiä
Kirjanpitäjä Lahti Energia Oy

Yritysmaailma muuttuu, ja työni kirjanpidon tehtävissä on entistä vahvemmin osa koko yrityksen toiminnan ohjausta. Controllerin erikoistumisopinnot antoivat paitsi uusia valmiuksia tukea koko yrityksen kehitystä, myös lisää näkemystä alan kehityksestä. Muiden opiskelijoiden kanssa verkostoituessa kertyi arvokasta tietoa siitä, millaisia ratkaisuja muilla yrityksillä on käytössä. Oma ammatillinen näkemys ja itseluottamus kasvoivat koulutuksen aikana, ja osaan arvioida esimerkiksi tarjolla olevia ulkoistetun taloushallinnon ratkaisuja aiempaa paremmin.

Työurallani olen kokenut tarvetta osaamisen päivittämiseen jossain määrin jatkuvasti, ja noin kymmenen vuoden välein olen tarttunut johonkin laajempaan koulutuskokonaisuuteen. Opintojen alussa kesti taas hetken tunnistaa ja muistaa omat vahvuuteni oppijana, ja ajankäyttö oli kiistämättä välillä haasteellista. Kun muistaa olla armollinen itselleen ja raivata ajatuksilleen tilaa jäsentyä, laajentunut asiantuntemus palkitsee kyllä vaivan.

Teija Pimiä
Kirjanpitäjä
Lahti Energia Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.