DuuniDayssä tavoitat samalla kertaa LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat sekä LAB-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat. Hyödynnä myös loistava tilaisuus tavata kansainvälisiä opiskelijoita, joita DuuniDayssä on mahdollista tavata poikkeuksellisen suuri joukko!

 

DUUNIDAY 22.11.2022 ON LOPPUUNMYYTY 🚀

Tapahtuma jouduttiin pandemiasyistä siirtämään alkuperäisestä ajankohdasta tammikuulta 2022 marraskuulle 2022. Alkuperäiset ilmoittautumiset tapahtumaan ovat edelleen voimassa, ellei yrityksesi ole erikseen peruuttanut osallistumistaan.

 

DuuniDay-näytteilleasettaja, päivitä yrityksesi JobTeaser-profiili kuntoon!

DuuniDayhin ilmoittautuneille työnantajille tarjotaan yritysprofiili JobTeaser-palvelussa, jonka kautta opiskelijamme voivat tutustua yrityksiin etukäteen. Päivitä JobTeaser-yritysprofiili ja varmista yrityksesi näkyvyys opiskelijoille ennen tapahtumaa. Muista kansainväliset opiskelijamme: suosittelemme täydentämään JobTeaser-profiilin myös englanniksi.

JobTeaser-yritysprofiilia pääset päivittämään muokkauslinkistä, joka on lähetetty sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. Ota yhteyttä duuniday@lut.fi jos tarvitset uuden kirjautumislinkin.

Kysyttävää tai palautetta DuuniDaystä? Ota yhteyttä duuniday@lut.fi tai:

left
right