Näytä alasivut +
Piilota alasivut

Land of the curious

LUTlaisia yhdistää asenne ja mielentila. Teemme asioita uudella tavalla. Katsomme asioita yllättävästä näkökulmasta, kyseenalaistamme ja etsimme ratkaisuja. Taistelemme paremman maailman puolesta – hyvien asioiden puolesta.

Olemme yhteisö, jossa uteliaat ihmiset inspiroivat uteliaita. Uteliaat sukeltavat syvälle intohimoonsa ja vievät ajatteluaan eteenpäin joka päivä. Ilman uteliaisuutta ei voi muuttaa maailmaa. Utelias kokeilee, epäonnistuu ja onnistuu nopeammin kuin muut.

Tartumme asioihin, joita maailma tarvitsee, mutta joita muut pitävät jopa mahdottomina. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta mielenmaisemamme on tavoitettavissa missä tahansa.

Tutustu meihin

Olemme edelläkävijöinä yhdistäneet tekniikan ja talouden perustamisestamme saakka vuodesta 1969. Tieteellinen tutkimus ja akateeminen koulutus työllistävät kansainvälisessä yhteisössämme 6000 asiantuntijaa ja opiskelijaa.

Trailblazer-strategiamme ydin on neljä globaalia kysymystä: Poltammeko kaiken loppuun? Jätämmekö ihmiskunnan kärsimään pilaamastaan vedestä? Hautaammeko tulevaisuutemme jätteiden mukana? Annammeko Euroopan taantua maailman takapihaksi? Vastaus on: emme, vaan näytämme tietä uudisraivaaja-hengessä.

Tekniikan ja talouden tutkijamme etsivät ratkaisuja edellä mainittuihin ihmiskunnan kohtalonkysymyksiin.Food from electricity – Neo-Carbon Food
Lisää videoita YouTube-kanavalla »