LUT:n alumnien omat yhdistykset

Yliopiston alumnitoiminnan lisäksi voit olla mukana alumnien omissa yhdistyksissä. Yhdistykset järjestävät jäsenistölleen omia tilaisuuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia.

LUT Senioriklubi (Lappeenrannan teknillisen yliopiston Alumni ry)

LUT:n alumnitoiminta on alkanut vuonna 2002, kun LUT:n Alumni ry perustettiin silloisen rehtorin Markku Lukan toimesta. Nykyisin yhdistys jatkaa toimintaansa yliopiston alumnitoiminnan rinnalla järjestäen tapahtumia jäsenistölleen. Vuonna 2016 yhdistys otti käyttöönsä aputoiminimen LUT Senioriklubi.

Yhdistys järjestää tapahtumia jäsenilleen vuosittain, suurimpana pikkujoulutilaisuus Helsingin Suomalaisella Klubilla. Lisäksi yhdistys jakaa 750 euron arvoista Pro Alumni -palkintoa LUT:n nykyisille opiskelijoille.

Yhdistykseen voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lutsenioriklubi@gmail.com. Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuosittain tai 250 euron ainaisjäsenmaksu.

LUT Senioriklubi löytyy myös Facebookista.

Kaplaakin Alumni ry

Kaplaakin Alumni ry perustettiin 21.12.2011 ja se järjestää tapahtumia pitkin vuotta. Yleisimpinä tapahtumina toimivat Alumnimikserit. Vuoden päätapahtuma on syksyisin järjestettävä Täyskymppi, jossa Lappeenrantaan kokoontuu Alumneja, joiden opintojen aloituksesta on kulunut pyöreitä vuosia.

Kaplaakin Alumnia voit seurata Facebookissa ja verkkosivuilla.  

Jäsenhakemuksen voit täyttää linkin kautta.

Enklaavin Alumnit

Yhdistys perustettiin helmikuussa 2014. Liity mukaan!

Enklaavin alumnit löytyy myös osoitteesta www.enklaavi.fi/alumnit sekä LinkedIn- että Facebook-ryhmistä. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen alumnit@enklaavi.fi.

Cluster Alumni ry

Yhdistys on perustettu tammikuussa 2016, lue lisää ja liity mukaan http://clusteralumni.fi/. Clusterin Alumnit löytyvät myös Facebookista ja LinkedInista.

Armatuuri Alumni ry

Armatuurin Alumni ry perustettiin keväällä 2017 yhdistämään LUT:n energiatekniikan koulutusohjelmasta valmistuneita sekä edistämään heidän ammatillista kehittymistä ja verkostoitumista.

Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan sähköpostilistalla, jolle pääsee liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäseneksi liitytään maksamalla kuluvan vuoden jäsenmaksu. Lisäksi yhdistys tiedottaa toiminnastaan Armatuurin alumnien Facebook-sivulla.

Yhdistyksen hallituksen tavoittaa sähköpostiosoitteesta armatuurialumni@gmail.com

Sätkyn Alumni ry

Sätkyn alumni ry perustettiin alkuvuodesta 2018. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja siihen liittymisestä saat sähköpostitse osoitteesta satkyalumni@gmail.com.

Yhdistys tiedottaa toiminnastaan myös Facebook-ryhmässä.

Muut killat:

Pelletin alumnit

Koneenrakennuskillan alumnit

Kemiantekniikan killan alumnit

 

Anna-Niina - LUT alumni - Konetekniikka

Alumniyhdistykset

LUT Senioriklubi (Lappeenrannan teknillisen yliopiston Alumni ry)
lutsenioriklubi@gmail.com

Kaplaakin Alumni ry
www.kaplaakinalumni.fi
pj@kaplaakinalumni.fi

Enklaavin Alumnit
www.enklaavi.fi/alumnit
alumnit@enklaavi.fi

Cluster Alumni ry
http://clusteralumni.fi/
hallitus@clusteralumni.fi