Titta Pitman

Titta Pitman
Nuorempi tutkija
Business Studies
LUT-kauppakorkeakoulu
Lappeenranta
LUT Painopisteet
Liiketoiminta – kohti kestävää uudistumista
Research areas
Markkinointi
Liiketoiminta ja kansainvälinen johtaminen

Esittely

Olen Titta Pitman, väitörkirja- ja nuorempi tutkija LUT Yliopiston kauppakorkeakoulussa. Väitöskirjatutkimukseni käsittelee digitaalisen transformaation muutosta yritysten välisessä myynnin johtamisessa. Tavoitteena on väitellä aiheesta vuoden 2024 lopulla. Vuoden 2021 lopulla osallistuin ANZMAC konferenssiin etänä ja esittelin tutkimuksemme koskien opiskelijoiden aikomuksia työskennellä B2B-myynnin parissa. Voitimme konerenssin parhaan tutkimuksen palkinnon markkinoinnin koulutuksen aihepiirissä. Ensimmäinen tieteellinen artikkelini on parhaillaan arvioitavana.

Ennen akateemista uraa työskentelin useita vuosia eri markkinointitehtävissä, tapahtumamarkkinoinnin johdossa ja yrittäjänä. Työtehtäviini kuuluivat myös mm. rekrytointi ja yritysten ja henkilöiden valmennus ja sparraus kohti heidän tavoitteitaan.

Rakastan luontoa ja meidän italialainen vesikoira Hellu vie minut päivittäin lenkkeilemään. Harrastan myös joogaa, SUP-lautailua, käsillä seisontaa ja luen / kuuntelen kirjoja. Olen iloinen luonteeltani ja lounastunnilla voit toisinaan kuulla nauruni koulumme käytävillä tai ruokalassa.

Muualla verkossa

Avainsanat

B2B-myynti, Myynninjohtaminen, myynnin digitalisaatio, digitaalinen transformaatio