Kontaktoi opiskelijoita!

Haluatteko kohdata opiskelijoitamme kasvotusten?

LUT:n rekrytointipalvelut järjestää lukuvuoden aikana useita yrityksiä ja Lappeenrannan kampuksen opiskelijoita yhteen tuovia rekrytointi- ja työnantajatapahtumia. Voitte osallistua valmiiksi aikataulutettuihin tapahtumiin tai rakentaa avustuksellamme oman tapahtumanne kampuksellamme.

Projects & Part-time jobs 9.9.2020

Projects & Part-time jobs on tapahtuma, johon yritykset voivat tuoda opiskelijoiden ratkaistavaksi sopivia ongelmia, haasteita tai tekemättömiä tehtäviä ja etsiä niille sopivaa toteutustapaa ja tekijöitä. Tapahtuma on yrityksille maksuton. Lue lisää Projects & Part-time jobs -tapahtuman omilta sivuilta.

DuuniDay 26.1.2021

DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Lappeenrannan kampuksella yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun kanssa. Seuraava DuuniDay järjestetään tiistaina 26.1.2021 klo 10-15. Lisätietoja tapahtumasta saat DuuniDayn omilta sivuilta. DuuniDay on yrityksille maksullinen tapahtuma.

RekryPoint -tapahtumat

RekryPointit ovat vuoden aikana järjestettäviä erilaisia pienempiä rekrytointitapahtumia, joita järjestetään Lappeenrannan kampusella tai yhteistyökumppaniedemme kanssa eri puolilla Suomea.

Lukuvuonna 2020-2021 järjestämme tai olemme mukana organisoimassa seuraavia rekrytointitapahtumia:

24.3.2021 RekryPoint - Finnish Not Required

Lappeenrannann kampuksella järjestettävä kaikille yrityksille avoin tapahtuma. Osallistumisen ainoana vaatimuksena on tekniikan tai kaupallisen alan korkeasti koulutetulle sopiva avoin työpaikka, jossa suomenkieli ei ole vaatimuksena. Lisätietoja tapahtumasta ja tapahtumaan ilmoittautuminen alkuvuodesta 2021. Tapahtuma on yrityksille maksuton.

Pop up Rekry

Jos haluatte tavata opiskelijoitamme oman aikataulunne ja aiheenne mukaisesti, Pop Up Rekry on yrityksellenne sopiva vaihtoehto. Voitte pystyttää yrityksenne oman esittelyosaston yliopistolle tai järjestää esim. aamupala-, päiväkahvi-, luento- tai workshop-tilaisuuden määritellylle opiskelijaryhmälle. Ottakaa yhteyttä, niin valitaan yrityksellenne sopiva tapa!

Pop Up Rekry on yrityksille maksullinen palvelu. 3-4 tunnin esittelyosasto yliopiston 3. aulassa maksaa 300 € + alv. Hinta sisältää esittelytilan, pöydän, tuolit, sähköt, langattoman WLAN-verkon käytön sekä tapahtuman markkinoinnin opiskelijoille. Muiden toteutusmuotojen hinta on 550 €  + alv sisältäen edellisten lisäksi myös tapahtuman ilmoittautumisten keräämisen, mahdolliset tarjoilujärjestelyt sekä urapalvelun avustajan tapahtuma-aikana. Mahdolliset tarjoilut laskutetaan erikseen. Toistaiseksi Pop Up Rekry -tilaisuuksia järjestetään ainoastaan Lappeenrannan kampuksella.

Kiltojen ja opiskelijaosuuskuntien järjestämät tilaisuudet

Opiskelijoiden ainekillat järjestävät myös erilaisia yrityksille suunnattuja tapahtumia lukuvuoden aikana. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä kiltoihin.

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
careerservices@lut.fi

Urapalveluvastaava
Elina Hannikainen-Himanen
+358 40 573 3790

Uraohjaaja
Anni-Elina Leinonen
+358 50 462 3686

Uraohjaaja
Ida-Maria Volturi
+358 50 463 7190