Kontaktoi opiskelijoita!

Haluatteko kohdata opiskelijoitamme kasvotusten?

LUT & LAB Rekrytointipalvelut järjestää lukuvuoden aikana useita yrityksiä sekä LUTin ja LABin opiskelijoita yhteen tuovia rekrytointi- ja työnantajatapahtumia. Voitte osallistua valmiiksi aikataulutettuihin tapahtumiin tai rakentaa avustuksellamme oman tapahtumanne kampuksellamme.

Projects & Part-time jobs

Projects & Part-time jobs on tapahtuma, johon yritykset voivat tuoda opiskelijoiden ratkaistavaksi sopivia ongelmia, haasteita tai tekemättömiä tehtäviä ja etsiä niille sopivaa toteutustapaa ja tekijöitä. Tapahtuma on yrityksille maksuton ja se järjestetään vuosittain syyskuussa.

DuuniDay 25.1.2022

DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Lappeenrannan kampuksella. Seuraava DuuniDay järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisena tiistaina 25.1.2022. Lisätietoja tapahtumasta saat DuuniDayn omilta sivuilta. DuuniDay on yrityksille maksullinen tapahtuma.

RekryPoint -tapahtumat

RekryPointit ovat vuoden aikana järjestettäviä erilaisia pienempiä rekrytointitapahtumia, joita järjestetään Lappeenrannan tai Lahden kampuksilla tai yhteistyökumppaniedemme kanssa eri puolilla Suomea.

Pop up Rekry

Jos haluatte tavata opiskelijoitamme oman aikataulunne ja aiheenne mukaisesti, Pop Up Rekry on yrityksellenne sopiva vaihtoehto. Voitte pystyttää yrityksenne oman esittelyosaston yliopistolle tai järjestää esim. aamupala-, päiväkahvi-, luento- tai workshop-tilaisuuden määritellylle opiskelijaryhmälle. Ottakaa yhteyttä, niin valitaan yrityksellenne sopiva tapa!

Pop Up Rekry on yrityksille maksullinen palvelu. 3-4 tunnin esittelyosasto yliopiston 3. aulassa maksaa 300 € + alv. Hinta sisältää esittelytilan, pöydän, tuolit, sähköt, langattoman WLAN-verkon käytön sekä tapahtuman markkinoinnin opiskelijoille. Muiden toteutusmuotojen hinta on 550 €  + alv sisältäen edellisten lisäksi myös tapahtuman ilmoittautumisten keräämisen, mahdolliset tarjoilujärjestelyt sekä urapalvelun avustajan tapahtuma-aikana. Mahdolliset tarjoilut laskutetaan erikseen.

Toistaiseksi emme valitettavasti pysty tarjoamaan yrityksille Pop Up Rekry -tilaisuuksia kampuksillamme koronatilanteesta johtuen.

Kiltojen ja opiskelijaosuuskuntien järjestämät tilaisuudet

Opiskelijoiden ainekillat järjestävät myös erilaisia yrityksille suunnattuja tapahtumia lukuvuoden aikana. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä kiltoihin.

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
careerservices@lut.fi

Urapalveluvastaava
Elina Hannikainen-Himanen
+358 40 573 3790

Uraohjaaja
Anni-Elina Leinonen
+358 50 462 3686

Uraohjaaja
Ida-Maria Volturi
+358 50 463 7190