Kontaktoi opiskelijoita!

Haluatteko kohdata opiskelijoitamme kasvotusten?

LUT:n rekrytointipalvelut järjestää lukuvuoden aikana useita yrityksiä ja Skinnarilan kampuksen opiskelijoita yhteen tuovia rekrytointi- ja työnantajatapahtumia. Voitte osallistua valmiiksi aikataulutettuihin tapahtumiin tai rakentaa avustuksellamme oman tapahtumanne kampuksellamme.

Projects & Part-time jobs 12.9.2019

Projects & Part-time jobs on tapahtuma, johon yritykset voivat tuoda opiskelijoiden ratkaistavaksi sopivia ongelmia, haasteita tai tekemättömiä tehtäviä ja etsiä niille sopivaa toteutustapaa ja tekijöitä. Tapahtuma on yrityksille maksuton. Lue lisää Projects & Part-time jobs -tapahtuman omilta sivuilta.

DuuniDay 28.1.2020

DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Skinnarilan kampuksella yhteistyössä Saimaan ammattikorkeakoulun kanssa. Seuraava DuuniDay järjestetään Skinnarilan kampuksella tiistaina 28.1.2020 klo 10-15. Lisätietoja tapahtumasta saat DuuniDayn omilta sivuilta. DuuniDay on yrityksille maksullinen tapahtuma.

RekryPoint -tapahtumat

RekryPointit ovat vuoden aikana järjestettäviä erilaisia pienempiä rekrytointitapahtumia, joita järjestetään Skinnarilan kampusella tai yhteistyökumppaniedemme kanssa eri puolilla Suomea.

Lukuvuonna 2019-2020 järjestämme tai olemme mukana organisoimassa seuraavia rekrytointitapahtumia:

10.10.2019 Rekrytointitapahtuma Kotkassa yhdessä Cursorin kanssa

5.11. 2019 Match Made in Lahti -tapahtuma yhdessä Lahden alueen toimijoiden kanssa

1.4.2020 RekryPoint - Finnish Not Required Skinnarilan kampuksella
Skinnarilan kampuksella järjestettävä kaikille yrityksille avoin tapahtuma. Osallistumisen ainoana vaatimuksena on tekniikan tai kaupallisen alan korkeasti koulutetulle sopiva avoin työpaikka, jossa suomenkieli ei ole vaatimuksena. Lisätietoja tapahtumasta ja tapahtumaan ilmoittautuminen alkuvuodesta 2020. Tapahtuma on yrityksille maksuton.

Pop up Rekry

Jos haluatte tavata opiskelijoitamme oman aikataulunne ja aiheenne mukaisesti, Pop Up Rekry on yrityksellenne sopiva vaihtoehto. Voitte pystyttää yrityksenne oman esittelyosaston yliopistolle tai järjestää esim. aamupala-, päiväkahvi-, luento- tai workshop-tilaisuuden määritellylle opiskelijaryhmälle. Ottakaa yhteyttä, niin valitaan yrityksellenne sopiva tapa!

Pop Up Rekry on yrityksille maksullinen palvelu. 3-4 tunnin esittelyosasto yliopiston 3. aulassa maksaa 400 € + alv. Hinta sisältää esittelytilan, pöydän, tuolit, sähköt, langattoman WLAN-verkon käytön sekä tapahtuman markkinoinnin opiskelijoille. Muiden toteutusmuotojen hinta on 750 €  + alv sisältäen edellisten lisäksi myös tapahtuman ilmoittautumisten keräämisen, mahdolliset tarjoilujärjestelyt sekä urapalvelun avustajan tapahtuma-aikana. Mahdolliset tarjoilut laskutetaan erikseen.

Kiltojen ja opiskelijaosuuskuntien järjestämät tilaisuudet

Opiskelijoiden ainekillat sekä Saimaan ammattikorkeakoulun markkinoinnin opiskelijatiimit järjestävät myös erilaisia yrityksille suunnattuja tapahtumia lukuvuoden aikana. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä kiltoihin tai markkinoinnin opiskelijatiimeihin.

Ota yhteyttä

Elina Hannikainen-Himanen
LUT Career Services
careerservices@lut.fi
+358 40 573 3790