Kontaktoi opiskelijoita!

Haluatteko kohdata opiskelijoitamme kasvotusten?

LUT:n rekrytointipalvelut järjestää lukuvuoden aikana useita yrityksiä ja Skinnarilan kampuksen opiskelijoita yhteen tuovia rekrytointi- ja työnantajatapahtumia. Voitte osallistua valmiiksi aikataulutettuihin tapahtumiin tai rakentaa avustuksellamme oman tapahtumanne kampuksellamme.

DuuniDay 29.1.2019

DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Skinnarilan kampuksella yhteistyössä Saimaan ammattikorkeakoulun kanssa. Seuraava DuuniDay järjestetään Skinnarilan kampuksella tiistaina 29.1.2019 klo 10-15. DuuniDayn omat sivut ja tapahtumaan ilmoittautuminen avautuu syys-lokakuussa 2018. DuuniDay on yrityksille maksullinen tapahtuma.

ProjectDay 6.9.2018

ProjectDay on tapahtuma, johon yritykset voivat tuoda opiskelijoiden ratkaistavaksi sopivia ongelmia, haasteita tai tekemättömiä tehtäviä ja etsiä niille sopivaa toteutustapaa ja tekijöitä. ProjectDay on yrityksille maksuton tapahtuma. Lue lisää ProjectDayn omilta sivuilta.

RekryPoint -tapahtumat

RekryPointit ovat vuoden aikana järjestettäviä erilaisia pienempiä rekrytointitapahtumia. Voimme tarvittaessa räätälöidä oman RekryPoint-tapahtuman myös esim. tietylle maantieteelliselle alueelle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Lukuvuonna 2018-2019 järjestämme tai olemme mukana organisoimassa seuraavia rekrytointitapahtumia:

25.9.2018 Töihin! Lappeenranta
27.9.2018 Töihin! Imatra

Hyödynnä LUT:n ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijat työvoimareservinä ja tarjoa opiskelijoillemme opintojen ohessa tehtäväksi soveltuvaa osa-aikaista tai keikkatyötä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin Etelä-Karjalan yritykset kuin etätyömahdollisuuksia tarjoavat yritykset ympäri Suomen. Tapahtuma on yrityksille maksuton.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ammattiopisto Sampon, Lappeenrannan kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikön Wirman, Imatran seudun kehitysyhtiö KEHY:n ja TE-Toimiston kanssa. Tapahtumien paikat ovat Ammattiopisto Sampon tilat Lappeenrannassa ja Imatralla. Lisätiedot tapahtuman nettisivuilta.

6.11.2018 Match Made in Lahti

Lahden alueen työllistymismahdollisuuksiin keskittyvä rekrytointitapahtuma, joka on avoin vain Lahden alueen yrityksille. Tapahtuma järjestetään Lahdessa yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys Oy LADECin ja Lahden Seutu - Lahti Regionin kanssa.

10.4.2019 No Finnish Required

Skinnarilan kampuksella järjestettävä kaikille yrityksille avoin tapahtuma. Osallistumisen ainoana vaatimuksena on tekniikan tai kaupallisen alan korkeasti koulutetulle sopiva avoin työpaikka, jossa suomenkieli ei ole vaatimuksena. Lisätietoja tapahtumasta ja tapahtumaan ilmoittautuminen loppuvuodesta 2018 / alkuvuodesta 2019. Tapahtuma on yrityksille maksuton.

Pop up Rekry

Jos haluatte tavata opiskelijoitamme oman aikataulunne ja aiheenne mukaisesti, Pop Up Rekry on yrityksellenne sopiva vaihtoehto. Voitte pystyttää yrityksenne oman esittelyosaston yliopistolle tai järjestää esim. aamupala-, päiväkahvi-, luento- tai workshop-tilaisuuden määritellylle opiskelijaryhmälle. Ottakaa yhteyttä, niin valitaan yrityksellenne sopiva tapa!

Pop Up Rekry on yrityksille maksullinen palvelu. 3-4 tunnin esittelyosasto yliopiston 3. aulassa maksaa 250 € + alv. Hinta sisältää esittelytilan, pöydän, tuolit, sähköt, langattoman WLAN-verkon käytön sekä tapahtuman markkinoinnin opiskelijoille. Muiden toteutusmuotojen hinta on 450 €  + alv sisältäen edellisten lisäksi myös tapahtuman ilmoittautumisten keräämisen, mahdolliset tarjoilujärjestelyt sekä urapalvelun avustajan tapahtuma-aikana. Mahdolliset tarjoilut laskutetaan erikseen.

Kiltojen ja opiskelijaosuuskuntien järjestämät tilaisuudet

Opiskelijoiden ainekillat sekä Saimaan ammattikorkeakoulun markkinoinnin opiskelijatiimit järjestävät myös erilaisia yrityksille suunnattuja tapahtumia lukuvuoden aikana. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä kiltoihin tai markkinoinnin opiskelijatiimeihin.

Ota yhteyttä

Elina Hannikainen-Himanen
LUT Career Services
careerservices@lut.fi
+358 40 573 3790