Kontaktoi opiskelijoita!

Haluatteko kohdata opiskelijoitamme kasvotusten?

Järjestämme lukuvuoden aikana useita työnantajia sekä LUTin ja LABin opiskelijoita yhteen tuovia rekrytointi- ja työnantajatapahtumia. Voitte osallistua valmiiksi aikataulutettuihin tapahtumiin tai rakentaa avustuksellamme oman tapahtumanne.

DuuniDay 22.11.2022

DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Lappeenrannan kampuksella. Seuraava DuuniDay järjestetään tiistaina 22.11.2022. Lisätietoja tapahtumasta saatte DuuniDayn omilta sivuilta. DuuniDay on yrityksille maksullinen tapahtuma.

Summer Job Talent Bank 1.2.-31.3.2022

Etsittekö vielä kesätyöntekijöitä? Rekrypoint - Summer Job Talent Bank avaa kesätyöntekijöitä etsiville työnantajille mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyttä opiskelijoihimme rekrytointitarpeissa. Virtuaalinen rekrytointi ja headhunttaus -tapahtumamme auttaa kesärekrytoinneissa. Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan täältä

DuuniExpo 23.3.2022

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestävät vuosittaisen rekrytointitapahtuman Lahden kampuksella maaliskuussa 2022. Seuratkaa tapahtuman järjestelyjen etenemistä DuuniExpon omilta nettisivuilta. DuuniExpo on yrityksille maksullinen tapahtuma.

Pop up Rekry

Jos haluatte tavata opiskelijoitamme oman aikataulunne ja aiheenne mukaisesti, Pop Up Rekry on yrityksellenne sopiva vaihtoehto. Lukuvuonna 2021-2022 tarjoamme teille kahta erilaista vaihtoehtoa.

Oman rekrytointitapahtuman mainostaminen opiskelijoille

Jos olette itse järjestämässä omaa opiskeljoille suunnattua virtuaalista tai liverekrytointitapahtumaa, voitte mainostaa sitä kauttamme LUTin ja LABin opiskelijoille. Palvelu sisältää mainospaikan kahdeksi viikoksi opiskelijoille suunnatun JobTeaser-portaalin tapahtumaosiossa. Toimitatte vain meille valmiin tapahtumakuvan (1920 x 1080 pix), tapahtuman markkinointitekstin sekä linkit sivuille, joilta löytyy lisätietoja ja tapahtumaan voi ilmoittautua. Mainoksen hinta on 250 € + alv 24 %.

Virtuaalinen Pop up Rekry -tapahtuma

Jos haluatte järjestää yrityskohtaisen virtuaalitapahtuman LUTin ja/tai LABin opiskelijoille, autamme teitä siinä mielellämme. Palvelu sisältää tapahtuman organisointituen, tapahtuman markkinoinnin opiskelijoillemme JobTeaserin, Facebook-ryhmämme ja muiden sisäisten kanaviemme kautta, ilmoittautumisten keräämisen ja osallistujaviestinnän sekä palautteen keräämisen. Teiltä tarvitsemme tapahtumakuvan (1920 x 1080 pix), tapahtuman markkinointitekstin sekä käyttämänne tapahtumalinkin. Palvelun hinta on 400 € + alv 24 %.

Mikäli kiinnostuitte, niin otattehan yhteyttä osoitteen careerservices@lut.fi kautta.

RekryPoint-tapahtumat

RekryPointit ovat vuoden aikana järjestettäviä erilaisia pienempiä rekrytointitapahtumia, joita järjestetään Lappeenrannan tai Lahden kampuksilla tai yhteistyökumppaniedemme kanssa eri puolilla Suomea. Mikäli haluatte järjestää LUTin ja LABin opiskelijoille suunnatun rekrytontitapahtuman omalla alueellasi, otattehan yhteyttä meihin osoitteen careerservices@lut.fi kautta.

Kiltojen ja opiskelijaosuuskuntien järjestämät tilaisuudet

Opiskelijoiden ainekillat järjestävät myös erilaisia yrityksille suunnattuja tapahtumia lukuvuoden aikana. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä kiltoihin.

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
careerservices@lut.fi

Urapalveluvastaava
Elina Hannikainen-Himanen
+358 40 573 3790

Uraohjaaja
Anni-Elina Leinonen
+358 50 462 3686

Uraohjaaja
Ida-Maria Volturi
+358 50 463 7190