Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
3-6 op/moduuli
Kesto
-
Opetuskieli
suomi englanti
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Muu
Oppimismenetelmät
Lähiopiskelu, verkkokurssit, ennakko- ja välitehtävät, harjoitustehtävät, harjoitustyö, kirjallisuus
Hakuaika
Moduulit toistuvat n. kahden vuoden välein, verkkokursseihin jatkuva haku.
Kohderyhmä
Johtajat, päälliköt, asiantuntijat ja esimiehet
Yhteystieto
Carita Liikanen , puh. +358505127100 , sähköposti Carita.Liikanen@lut.fi
Lisätiedot
Moduulit toistuvat n. kahden vuoden välein. Katso tarkemmat aika ja paikka -tiedot moduulien sivuilta.
left

Leadership & Management on johtamisen moduulivalikko, joka sisältää lähiopiskelumoduuleja sekä verkkokursseja. 

Lähiopiskelumoduulit toteutetaan 2 - 3 lähipäivän laajuisena pienryhmäopetuksena. Verkkokurssit ovat pääsääntöisesti itseopiskelukursseja, joita voi suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta. 

left

Kenelle?

  • Yrityksille, jotka ymmärtävät toimivan työyhteisön arvon menestyksessään. Organisaatiot eivät menesty ilman osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöä.
  • Johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää omia valmiuksiaan niin strategisessa johtamisessa kuin ihmisten johtamisessa.
  • Organisaatioiden rohkeille suunnannäyttäjille ja tulevaisuuden tiimien valmentajille.
right

Miksi?

  • Organisaatioiden muuttuessa myös johtaminen ja esimiestyö muuttuvat. Ihmisten johtamisen taidot korostuvat entisestään ja johtajuus- sekä vuorovaikutustaitoja tarvitaan yhä useammassa työtehtävässä: projekteissa, työryhmissä ja virtuaalitiimeissä.
  • Leadership & Management tarjoaa näkökulmia, tietoa ja välineitä ihmisten johtamiseen, työyhteisöjen ja johtajan omien esimiestaitojen kehittämiseen sekä monikulttuuristen tiimien johtamiseen. Vahvasti uusimpaan tutkimustietoon nojaten.

Moduulivalikon sisältö ja rakenne

left

Voit täydentää Leadership & Management -moduulivalikon opintoja muiden täydennyskoulutusohjelmiemme moduuleilla tai rakentaa eri ohjelmien moduuleista tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Kaikki moduulit ovat opintopistemitoitettuja ja siten hyödynnettävissä soveltuvin osin LUT-yliopiston tutkintoihin sekä LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittaviin opintoihin.

right

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.