Lahti Campus
Aika
Sijainti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti.
LUT-yliopisto, Lahden kampus.

Ohjelmassa on mm. kampuskierroksia, tutustumista LUTin ja LABin koulutuksiin ja toimintaan sekä hakijapalveluiden infopiste. Ohjelma täydentyy lähempänä tapahtumaa. Huomaathan, että osaan ohjelmasta (esimerkiksi laboratoriovierailut) on rajattu osallistujamäärä. Nämä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä paikan päällä.

Kampuspäivä keskiviikkona 8.11. Lahdessa
Aamupäivä 8.30–11.00
Lounastauko ei ohjelmaa

Kampuspäivien osallistujien on mahdollista käyttää kampuksilla sijaitsevien kahviloiden ja ravintoloiden palveluita omakustanteisesti

Iltapäivä 12.00–15.30

Ilmoittautuessa voit valita, osallistuuko ryhmäsi aamu- vai iltapäivään. Pyrimme järjestämään samankaltaiset ohjelmat sekä aamu- että iltapäivälle.

Ohjelma:
Klo 8.30–11.00 ja 12.00–15.30, lounastauon aikana klo 11.00–12.00 ei ole ohjelmaa.
Messualue 1. krs: hakijapalvelut, info, LUT LES sekä kiltatoiminta, LUT yhteiskuntatieteet, narikka, kampuskierrosten lähtö
1. krs A153 Opiskelijakunta KOE
1. krs A140 Labtic
2. krs D201, D206 LAB Testikoti
2. krs B237 puutekniikan laboratorio (huom. vain klo 9–11 välisenä aikana)
Kampuskierrokset
Huom. ohjelma täydentyy, myös muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Kenelle kampuspäivä on tarkoitettu?
Kampuspäivä on ensisijaisesti tarkoitettu lukiolaisille ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille sekä heidän opinto-ohjaajilleen. Otamme vastaan myös yksilöilmoittautumisia.

Lisätiedot
Aino Pokela
aino.pokela@lut.fi

Ilmoittautumiset 3.11. mennessä.

Saapumisohjeet:

Lue lisää saapumisohjeista Lahden kampukselle täältä: https://lab.fi/fi/info/kampukset/lahti/saapuminen-kampukselle .Huomaathan, että kampuspäivän tapahtumat keskittyvät Lahden kampuksen päärakennukselle, joka sijaitsee osoitteessa Mukkulankatu 19. Sisäänkäynti kampuksen pääovista, rakennuksen vasemmalta puolelta. 

Ilmoittaudu tästä