Aika
-
Sijainti
LUT-yliopisto, Lappeenranta

Huom! Leiri täynnä. Voit ilmoittautua jonoon tai uudelle elokuun leirille!

Tervetuloa 3-6 -luokkalaisten Kuuma-kesäleirille, joka tarjoaa hauskaa kesätekemistä ja uuden oppimista. Leirillä tutustumme robotiikan, animaatioiden, mysteereiden ja valokuvauksen saloihin kesäisillä teemoilla, sekä teemme tottakai jo klassikoiksi tulleita tiedekokeiluja ja kemiallisia reaktioita!

Kaksi samansisältöistä leiriä kokoontuu maanantaista torstaihin 6.-9.6. ja 13-16.6. LUT-yliopiston tiloissa Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella (Yliopistonkatu 34). Leiripäivät alkavat klo 9.15 ja päättyvät klo 13.30. 

Leirin osallistumismaksu 30€ sisältää päivittäisen lounaan kampusruokalassa n. klo 10.30. Maksu hoidetaan ilmoittautumisen yhteydessä luottokorttimaksulla. Jos osallistumismaksu on ongelma perheen vähävaraisuuden vuoksi, laita lyhyt vapaamuotoinen selvitys asiasta järjestäjälle (nina.herttuainen@lab.fi). Jos osalllistumistuki myönnetään, saat kampanjakoodin, jolla voit "maksaa" ilmoittautumisen. Huomaa tosin, että leiri voi täyttyä selvityksen aikana. 

Kullekin leirille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ja leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 8. Tapahtuman järjestää Junior University (LUMA-keskus Saimaa). Kerho-ohjaajat ovat LUMA-keskuksen palkkaamia ja perehdyttämiä LUT/LAB-opiskelijoita tai LUMA-toimijoita. 

Huom! Leiriläisille ei ole erillistä vakuutusta järjestäjän puolesta. Suosittelemme leiriläisille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.