Aika
-
Sijainti
LUT-yliopisto, Lappeenranta

Kuuma-kesäleiri 2023

Tervetuloa 3-6 -luokkalaisten Kuuma-kesäleirille, joka tarjoaa hauskaa kesätekemistä ja uuden oppimista. Leirillä tutustumme 3D-kyniin, valokuvaukseen, vesirakettiin, ohjelmointiin sekä tieteen ja taiteen yhdistämiseen kesäisillä teemoilla. Mukana myös rakennuskilpailu sekä klassikoiksi tulleita tiedekokeiluja.

Kolme samansisältöistä leiriä kokoontuu maanantaista torstaihin 5.-8.6., 12-15.6. ja 31.7.-3.8. LUT-yliopiston tiloissa Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella (Yliopistonkatu 34). Leiripäivät alkavat klo 9.15 ja päättyvät klo 13.30.

Leirin osallistumismaksu 30€ sisältää päivittäisen lounaan kampusruokalassa n. klo 10.30. Maksu hoidetaan tämän lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä luottokorttimaksulla. 

Jos osallistumismaksu on ongelma perheen vähävaraisuuden vuoksi, laita lyhyt vapaamuotoinen selvitys asiasta järjestäjälle (nina.herttuainen@lut.fi). Jos osalllistumistuki myönnetään, saat kampanjakoodin, jolla voit "maksaa" ilmoittautumisen. Huomaa tosin, että leiri voi täyttyä selvityksen aikana. 

Kullekin leirille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ja leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 8.

Tapahtuman järjestää Junior University. Kerho-ohjaajat ovat Junior Universityn palkkaamia ja perehdyttämiä LUT/LAB-opiskelijoita tai LUMA-toimijoita. Leirin ohjauskieli on suomi.

Huom! Leiriläisille ei ole erillistä vakuutusta järjestäjän puolesta. Suosittelemme leiriläisille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.