Tietojohtamisen alumnitapahtumakuva
Aika
-
Sijainti
Lahden kampus
Mukkulankatu 19, Lahti

Huom! Tämä tilaisuus on vain LUT TIJO -väelle.

 

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty LUT TIJO opetus- ja tutkimusväen, tijo-alumnien ja nykyisten tijo-opiskelijoiden yhteinen Tietojohtamisen tehopäivä saa jatkoa pe 12.5.2023!

Tällä kertaa kokoonnumme LUT Lahden kampukselle kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja sekä keskustelemaan alan ajankohtaisista teemoista niin tutkimuksen kuin työelämän näkökulmasta - sekä verkostoitumaan!

 

Ohjelma

9:00 Kahvia & vapaata keskustelua

9:30 Tervetuloa, alkusanat

9:45 Puheenvuorot

1. Tuottavuutta liiketoiminta-analytiikalla

Organisaatioiden käytössä olevan datan määrä kasvaa edelleen huikeaa vauhtia, ja organisaatiot ovat entisestään lisänneet investointejaan liiketoiminta-analytiikkaan tämän datan hyödyntämiseksi.

Puheenvuoroissamme syvennymme Data Governancen rooliin datan arvonluonnin kulmakivenä sekä esittelemme LUT kauppakorkeakoulun liiketoiminta-analytiikkaan keskittyvää, Työsuojelurahaston ja PHP Säätiön rahoittamaa ”Tuottavuutta liiketoiminta-analytiikalla” -tutkimushanketta.

Aiheesta puheenvuorot pitävät:

🎤 Henri Hussinki ja Johanna Orjatsalo, LUT-yliopisto

🎤 Patrick Qvick, DAIN Studios

Iltapäivällä on mahdollisuus jatkaa keskustelua aiheesta liiketoiminta-analytiikkateeman ympärille muodostettavassa teemapöydässä.

2. Resilienssin johtaminen organisaation voimavarana

Muuttuvissa olosuhteissa resilienssi, joustava muutoskyvykkyys, on välttämätöntä. Puheenvuoroissa kerromme, mitä työelämän resilienssi tarkoittaa ja tarkastelemme sen johtamisen ja kehittämisen keinoja.

Aiheesta puheenvuorot pitävät:

🎤 Aino Kianto ja Ilona Toth, LUT-yliopisto

🎤 Sanna Mari Alppivuori, Enfo Oyj

Iltapäivällä resilienssin teemapöydässä keskustellaan yksilön ja organisaation uudistumisen ja uudistamisen edellytyksistä ja tukemisesta, sekä resilienssin tiedolla johtamisesta. Tarjoamme myös mahdollisuuden pilotoida proaktiivisen työresilienssin mittaria.

12-13:30 Lounastauko

13:30 Puheenvuorot jatkuvat

3. Tietotyön tulevaisuus ja digitaaliset mahdollisuudet

Tietotyö on yhä enemmän ajasta ja paikasta riippumatonta. Mitä uusia mahdollisuuksia digitalisaatio ja kehittyneet teknologiat tuovat tietotyöntekijöille ja organisoitumiselle?

Aiheesta puheenvuorot pitävät:

🎤 Kirsimarja Blomqvist, LUT-yliopisto

🎤 Lari Jyrhämä, Valio

Iltapäivän teemapöydän otsikkomme on Tekoäly – tietotyöläisen ystävä vai vihollinen?

Debatoimme puolesta ja vastaan uudessa Suomen Akatemian konsortiossa tekoälyä ja luottamusta tietointensiivisessä yhteistyössä tutkivien Kirsimarjan ja Tuuli Toivikon kanssa.

14:30 Teemakeskustelut

Iltapäivällä jatkamme keskustelua yllä olevista teemoista, tietojohtamisen implementoinnista sekä osallistujien toivomista teemoista vapaamuotoisissa keskusteluryhmissä. Voit iltapäivän aikana osallistua vapaasti yhteen tai useampaan keskusteluun. Voit ehdottaa juuri sinua kiinnostavia tietojohtamiseen liittyviä teemoja ilmoittautumislomakkeella.

16:15 Tapahtuma päättyy kampuksella

17:30 Illallinen & yhdessäoloa, ravintola keskustan alueella

Tapahtuma on tarkoitettu vain LUT TIJO entisille ja nykyisille tijo-opiskelijoille sekä tijo-opetusväelle. Tapahtuma on maksuton, ruokailut ovat omakustanteisia.

Lämpimästi tervetuloa!