Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Päivi Väisänen
Koulutus kasvattaa nälkää oppia lisää
Päivi Väisänen
Rahoitussuunnittelija Lahden kaupunki

Työelämän myllerrykset tarjosivat minulle tilaisuuden keskittyä opiskeluun muutaman kuukauden ajan täysipäiväisesti. Uraa voittopuolisesti rahoituksen tehtävissä oli takana jo pari vuosikymmentä ja olin pitkin matkaa tunnistanut osaamisessani päivitystarpeita laskentatoimen eri alueilta. Asetin tavoitteeni korkealle, ja heittäydyin innolla kirjanpidon ja tilipäätösten ajankohtaisiin sisältöihin.  
  
Omaan opiskelutyyliini sopivat erityisen hyvin harjoitustyöt. Niissä pääsin syvällisesti pohdiskelemaan case-yrityksen tilaa ja soveltamaan osaamistani sen analysoinnissa. Palattuani työelämään arvostin kovasti myös koulutuksen rytmitystä ja lähiopiskelun ajoittumista loppuviikkoon. Rahoituksen tehtävissäkin joutuu ottamaan toistuvasti kantaa kirjanpidollisiin asioihin, ja kokonaisvaikutuksia on ymmärrettävä. Voin ilokseni todeta että tietotasoni talousasioissa on parantunut koulutuksen myötä huomattavasti.

Päivi Väisänen  
Rahoitussuunnittelija
Lahden kaupunki

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.