Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Saavutin sekä tavoitteeni että haaveeni
Pasi Tiimo
Rahoituspäällikkö, Pohjola Pankki Oyj KATI 7

Tavoitteenani oli syventää osaamistani kauppatieteiden eri osa-alueilla ja haaveenani KTM-tutkinnon suorittaminen. Ajan saatossa sekä tavoite että haave täyttyivät. Tämän lisäksi huomasin oppineeni paljon uutta ja omaksuneeni kokonaan uudenlaisen ajattelutavan.

Työn ohessa opiskelu on kieltämättä vaativaa, mutta hyvän ryhmähengen ansiosta koin sen mielekkääksi. Kaikki kurssilaiset olivat kutakuinkin samassa elämäntilanteessa, joten saimme toisiltamme tukea ja nivouduimme hyvin yhteen. Vaikka opiskelutahti oli napakka, se muodostui nopeasti rutiiniksi ja tehokkaan aikataulutuksen ansioista pysyin aina tietoisena siitä, missä mennään ja miten edetään.

Opetus oli laadukasta ja vastasi täysin odotuksiani. Tutkinto puolestaan avasi uusia teitä työelämässä. Erityisen mukavalta tuntui, kun sai huomata käytännössä, miten korkealle Lappeenrannan teknillisen yliopiston kauppatieteiden opetusta ja sieltä valmistuneita maistereita arvostetaan maassamme.

Osallistuessani KATI-koulutukseen lähdin kartuttamaan ammattitaitoani ja tavoittelemaan tutkintoa, mutta yllätyksekseni sainkin vielä enemmän. Opiskeluajoilta on peräisin monta hyvää ystävää, joiden kanssa pidän edelleen yhteyttä.

Pasi Tiimo
Rahoituspäällikkö, Pohjola Pankki Oyj
KATI 7

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.