Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Uusia virikkeitä omaan työhön
Paula Ahokanto
Alueyhteyshenkilö, koulu-coach, Taloudellinen Tiedotustoimisto KATI 9

Hakeuduin KATI 9 -täydennyskoulutusohjelmaan kehittääkseni taitojani ja vahvistaakseni teoriapohjaa työssäni. Ohjelma tarjosi väylän KTM-tutkintoon sekä monipuolisen sisältökokonaisuuden. Erityisesti johtamisen asiantuntemuksesta on hyötyä jokaisessa työyhteisössä.

Opinnot ovat antaneet runsaasti uusia näkökulmia ja virikkeitä työhöni. Opintojen sisältöä pystyy jatkuvasti peilaamaan työelämän haasteisiin, ja harjoitustyöt käsittelevät aiheita, joista on todellista hyötyä omassa työssä. Osallistujien kesken syntyy herkullista keskustelua ja uusia ideoita. Joskus käsittelen koulutuksen antia työpaikallani, jolloin ideat hyödyttävät työyhteisöä laajemmin.

Tiivis opiskelu työn ohessa onnistuu hyvällä asenteella, ja ohjelma etenee sujuvasti puolen vuoden jaksoissa. Koulutus- ja kehittämiskeskuksen panos on merkittävä: toimiva kokonaisuus ja valmiit lukujärjestykset helpottavat opiskelua, ja kun aikatauluista pitää kiinni, ohjelma ei käy liian raskaaksi. Kokonaisuudessaan KATI-ohjelmassa opiskelu on ollut erittäin positiivinen kokemus.

Paula Ahokanto
Alueyhteyshenkilö, koulu-coach, Taloudellinen Tiedotustoimisto
KATI 9

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.