Julkaistu 16.4.2022
Päivitetty 27.10.2022
Pienimuotoinen lottovoitto
Pasi Tervonen
Manager of Knowledge Management, Tietokarhu Oy

Tänä päivänä liiketoimintaympäristön muutokset ovat nopeita ja hyvin vaikeita ennustaa. Jotta yritys voi selvitä jatkuvasti muuttuvassa ja monimutkaistuvassa maailmassa, sen pitää pystyä hyödyntämään tärkeintä kilpailuetuaan – ihmistä.

LUT on selvästikin ymmärtänyt yritysten haasteet ja rakentanut juuri sellaisen asiantuntijaohjelman, jonka avulla kilpailuedun jäljille päästään. Opinnot olivat riittävän syvällisiä ja käytännönläheisiä yritysmaailman tarpeisiin, ja luennoitsijoiksi oli kerätty monipuolinen ja ansioitunut asiantuntijajoukko.

Opiskelu työn ohessa oli erittäin vaativaa, mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoista. Olemme hyödyntäneet opintojen tuloksia toimintamme kehittämisessä, organisaatiomme kouluttamisessa ja asiakashyödyn parantamisessa. Lisäksi saimme solmittua hyödyllisiä kontakteja sekä muihin yrityksiin että tiedemaailman asiantuntijoihin.

Tietojohtamisen asiantuntijaohjelma oli meille pienimuotoinen lottovoitto: se nosti toimintamme uudelle tasolle. Ohjelman tuoma osaaminen avaa silmät uusille asioille, joten suosittelen koulutusta sekä tietojohtajille että yritysten ylimmälle johdolle.

Pasi Tervonen
Manager of Knowledge Management
Tietokarhu Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.