Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 14.12.2023
Jarno Virtanen
Sain lisää rohkeutta ja optimismia
Jarno Virtanen
Operations Manager Nivos Oy

Halusin päivittää osaamistani yliopistoympäristössä, ja käytin aikaa vertaillakseni vaihtoehtoja. LUTin ohjelman modulaarisuus vaikutti tarkoituksenmukaiselta, ja aiemmin ohjelman suorittaneiden tuttavien positiiviset kokemukset tekivät valinnan helpoksi.

Noin 10 työelämässä viettämäni vuoden jälkeen koin luontevaksi hakeutua jatkokoulutukseen. Lähdin ensin suorittamaan yksittäistä moduulia, mutta ajatus koko eMBA-ohjelmasta vei mukanaan. LUT on rakentanut kokonaisuuden fiksusti, ja 2,5 vuoden rupeama sekä vapaa-ajasta tinkiminen todellakin kannattivat.

Innovaatiojohtamisen ohjelman parasta antia oli saada rohkeutta ja valmiuksia ottaa kehitystyöhön mukaan hyvin erilaisia ihmisiä ja osaamista – paitsi oman organisaation sisältä, myös asiakkaista. Omaan ajatteluuni ohjelma toi rohkeuden lisäksi aimo annoksen optimismia. Haasteita on kaikilla toimialoilla, mutta oli avartavaa huomata, kuinka eri alojen ammattilaisten kesken niitä lähdettiin ratkomaan mahdollisuuksien kautta.

Pidin myös siitä, että LUTin asiantuntijat toivat tuotteistamisnäkökulman ja kestävän kehityksen huomioimisen vahvasti mukaan sisältöihin. Osaan koulutuksen jälkeen ennakoida tulevaa kehitystä ja siihen liittyvää osaamistarvetta merkittävästi paremmin. Tämä auttaa yritystämme paitsi toiminnan kehittämisessä, myös uusien kollegojen rekrytoinneissa onnistumisessa.

Jarno Virtanen
Operations Manager
Nivos Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.