Aika
-
Sijainti
LUT-yliopisto, Lappeenranta

Tervetuloa 3-4 -luokkalaisten Lämmin-syysleirille, joka tarjoaa hauskaa syyslomatekemistä ja uuden oppimista. Leirillä tutustumme taiteeseen ja teknologiaan syksyisillä teemoilla, sekä teemme totta kai jo klassikoiksi tulleita tiedekokeiluja ja kemiallisia reaktioita!

Leiri järjestetään maanantaista torstaihin 23-26.10.2023 LUT-yliopiston tiloissa Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella (Yliopistonkatu 34). Leiripäivät alkavat klo 9.15 ja päättyvät klo 13.30.

Leirin osallistumismaksu 30€ sisältää päivittäisen lounaan kampusruokalassa n. klo 10.30. Maksu hoidetaan tämän lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä luottokorttimaksulla. 

Jos osallistumismaksu on ongelma perheen vähävaraisuuden vuoksi, laita lyhyt vapaamuotoinen selvitys asiasta järjestäjälle (nina.herttuainen@lut.fi). Jos osalllistumistuki myönnetään, saat kampanjakoodin, jolla voit "maksaa" ilmoittautumisen. Huomaa tosin, että leiri voi täyttyä selvityksen aikana. 

Kullekin leirille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ja leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 8.

Tapahtuman järjestää Junior University. Leiri-ohjaajat ovat Junior Universityn palkkaamia ja perehdyttämiä LUT/LAB-opiskelijoita tai LUMA-toimijoita. 

Huom! Leiriläisille ei ole erillistä vakuutusta järjestäjän puolesta. Suosittelemme leiriläisille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.