Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Mika Urpalainen
Eväitä muuttuvaan liike-elämään
Mika Urpalainen
Toimitusjohtaja, Haminan Vanha Rautakauppa Oy KATI 10

Rautakauppa-alan yrittäjänä vastaan työssäni talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä markkinoinnista. Kun halu kehittää itseäni ja osaamistani alkoi vahvistua, ryhdyin selvittämään mahdollisuuksia täydennyskoulutukseen. Controllerin erikoistumisopinnot sopivat hyvin omaan työhöni, ja aloitin opinnot Koulutus- ja kehittämiskeskuksen järjestämässä kokonaisuudessa.

Myönteiset kokemukset saivat jatkamaan opiskelua KATI 10 -täydennyskoulutusohjelmassa. Ohjelma tarjoaa vahvaa liikkeenjohdollista osaamista, jota yrittäjä tarvitsee kilpailun jatkuvasti lisääntyessä. Opinnot antavat myös hyödyllistä liike-elämän yleissivistystä, jota tukee eri alojen osaajista koostuva, loistava opiskeluryhmä ja ryhmässä käydyt keskustelut.

Tiivis opinto-ohjelma edellyttää korkeaa motivaatiota itsensä kehittämiseen sekä mahdollisuutta ajankäytön priorisointiin. Toisaalta intensiivinen opiskelu tarjoaa mukavan irtioton perustyöstä. Opintojen sisältö on monipuolinen, luennoitsijat taitavia ja opinnot organisoitu selkeäksi kokonaisuudeksi. Tietoa tulee valtavasti. Paras palkinto opiskelusta kuitataan, kun opitun voi soveltaa käytäntöön omassa työssä.

Mika Urpalainen
Toimitusjohtaja, Haminan Vanha Rautakauppa Oy
KATI 10

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.